2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
مرسی عزیزم همین کارو میکنم

افرین... چی پول بدی به یارو غریبه؟ اگه خوردشون ی ابم روش چی؟ تو برای اون قابل اعتماد نیستی اونم برای تو نباشه... جهاز بخر با پولت لاقل استفاده میکنی ازشون

یارو معلومه چکاریه... زرنگ هفت خط... صد تومن جهاز بخر... با صد تومن تفم کف دست ادم نمندازن... اسی بی ...

اول میگفت وامتو بده بزاریم رو هم خونه بگیریم نصفش ب نام تو قبول کردم خونوادم دعوام میکردن خونه ب عهده خودشه 

جهیزیه ندیدم آبرومون میره زشته و..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره همینجوری میگم بهش میگم بابام اجازه نمیده بریم تهران میگن خودمون میخریم.حتی ب بابام گفتم گفت نمیخ ...

بابات عین تو ساده نیست... به حرف بابات گوش بده.. مردا همجنس خودشونو بهتر میشناسن... بگو حتما پدرم ی چی ازت دیده که اعتماد نداره بهت... منم نمیتونم مخ پدرمو بزنم فلان

اچیزی نفرستادم عزیزم فرستادم پاک کردم خوابیدن.اتفاقا اونجاگفتم کار خوبی کردی گرفتی ولی بعدش فکرکردم ...

خداحافظی کن با اون النگوها. دیگه مامانش نمبده

به ازدواج با پسر بچه ننه خوش اومدی. متاسفم میگم اما این تازه شروعشه 

النگوهات از دستت بکن صبح... بنداز دست مادرت... بگو دست مادرم امن تره... به شوهرتم بگو هر وقت طلاها ر ...

فردا میگم ولی یکی اینجا گفت اینجوری نگو

میخواستم اینو بهش بفرستم نزاشتن

یه چیزی بگم واقعا از کارت ناراحت شدم
مگه من همسرت نیستم؟
با وام ازدواجمون رفتی طلا خریدی؟ مگه با مامانت ازدواج کردی؟
چرا ب دست من النگو نگرفتی یعنی انقدر بهم بی اعتمادی؟ تازه عروسم ک هستم تو عروسی اونایی ک بعد من نامزد شدن طلاهاشون بیشتر از من بود حداقل ب دست من میگرفتی ولی باشه عب نداره یاد دادی بهم پنهون کاری رو و بی اعتمادی
تصمیم گیری کو؟ همش حرف بود ن

بگو باشه حتما انگار از پشت کوه اومدیم که دوماد بره برامون جهیزیه بخره بعدم همه جا چو بندازن خودمون ج ...

حتما تصمیم گرفتم با خونواده برم 

من آنقدر ب نامزدم اعتماد داشتم

بهش گفتم سکه طلا گرفتی بده من نگهدارم گفت ن هرکی واسه خودشو نگهداره اصلا موندم از حرفش

برده داده طلا ب مامانش گرفته دونفری میگفتن ن داشت مامانم

فردا میگم ولی یکی اینجا گفت اینجوری نگومیخواستم اینو بهش بفرستم نزاشتنیه چیزی بگم واقعا از کارت نارا ...

نه النگوهاتو دست مامانت نکن که اختلاف پیش نیاد 

بزار حرف تو پیش باشه 

اول میگفت وامتو بده بزاریم رو هم خونه بگیریم نصفش ب نام تو قبول کردم خونوادم دعوام میکردن خونه ب عهد ...

تو جهیزیتو بخر که فردا پشت سرت حرفی نباشه... بگو من جهیزیه باید بخرم که میخرم... خونه پا خودته... این یارو قصد دارع هر جور شده پول جهیزیت از چنگت در بیاره... خب حالا گیریم خونه خریدین... وسایل خونه چی؟ تا چند سال باید صبر کنی تو این گرونی دونه دونه وسیله بخری؟ منم مادرشوهرم میگفت جهیزیه نیار به پدرت بگو ی زمین بزنه به نامت... گفتم اوکی زمین زد به نامم با کدوم پول خونه بسازم؟ با کدوم وسیله زندگی کنم؟ جهیزیمو خریدم محل سگم بهشون نذاشتم

مامانش میدونه طلا دست مادرشوهرمه من گفتم اعه مامان طلا گرفتین مبارکه گفت ن خیلی وقت داشتم تو دستم ند ...

عمرا دیگه بده پس

چه دروغگویه مامانش. لااقل بهش بفهمون دروغشو. یه روز که دیدیش بگو آخه بهتون میاد. ببخشید شوهرم امانتیارو داده دستتون زحمتتون شد. گفت طلا خریده امانتی. منم اون روز گفتین از قبل داشتین تعجب کردم

دیگه هیچی نگو چرا دروغ گفتی

فردا میگم ولی یکی اینجا گفت اینجوری نگومیخواستم اینو بهش بفرستم نزاشتنیه چیزی بگم واقعا از کارت نارا ...

رو در رو بگی بهتره... همین حرفا رو رو در رو بگو... بگو اونجا ناراخت شدم به رو خودم نیاوردم مادرت خجالت نکشیده النگویی که باید دست من باشه رو دستش کرده؟ من تازه عروسم که پشم

عمرا دیگه بده پسچه دروغگویه مامانش. لااقل بهش بفهمون دروغشو. یه روز که دیدیش بگو آخه بهتون میاد. ببخ ...

واااااای گل گفتی.

اسی همینوووو بگو تا بفهمن دور از جونت نمیفهمی

2810