2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
اسی اگه ساده نبود از اینکه النگو دست مادرشوشه خوشحال نمیشد در لحظه... بعد تازه بیاد فکر کنه بگه عه چ ...

اره تازه به شوهرش گفته خوب کاری کردی😐 بعد که هوش اومده فهمیده شوهرش سرشو شیره مالیده.

منم بهش گفتم چرا همون موقع واکنش نشون ندادی حالام حرف بزنی میگن پرت کردن خونوادت

نه نده بهش،فردا روز میگن پسرمون داره قسط جهزیه زنش رو میده،مثل هزاران هزار دختر دیگه خودت تنها و به ...

همین کارو میکنم عزیزم با خونواده میرم

اولش میخواستم همین کارو کنم دیدم ب مامانش ۵ تا النگو گرفته با گردنبند منه بدبخت ۵ ماهه عقدم دوتا النگو خیلی ظریف دارم حداقل میگرفت ب من.

دیدم اینجوره منو آدم حساب نمیکنه با اوم نمیرم با خونواده میرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داره قشنگ سرشو با پنبه میبره اسی هم ساده قبول میکنه

یارو معلومه چکاریه... زرنگ هفت خط... صد تومن جهاز بخر... با صد تومن تفم کف دست ادم نمندازن... اسی بیچاره با ی جهاز کم و ناقص بره سر زندگیش فردا همین خانواده شوهر میگن این هچی نداشت... دیگه نمیگن پولا رو داده پسر ما... حالا که شوهر اسی طلا برا ننش خریده خب پول سزمایه رو هم از خانوادش بگیره... نه که زنشو هچی حساب نکن پولاشم تیغ بزنه

شوهره از اون زرنگاش. مردِ بره کار کنه پس انداز کنه میخاد پولا زنشو بگیره بره خونوادشو کلُفت کنه

دقیقا پولا زنشو بگیرع سرمایه کار... النگوها رو هم دست ننش😂 این مادرو اگه طلایی پس داد هی چی دلت خواست بگو

ممنونم عزیزم شما خیلی کمکم کردی

فدات گلم .

اسی زرنگ باش والا ما که سر زبون داریم یه جاهایی میخان قورتمون بدن که مال این حرفام نیستن  تو که اصلا هیچی نداری .هر خاسته ای که شوهرت ازت داشت همون موقع قبول نکن یکم فکر کن در موردش بعد جواب بده

هیچ پولی دستش نده بگو پدر مادرم ارزو دارن برام میخان خودشون خرید کنن چار روز دیگه میگه میگه ندار بود ...

اینم بگم دوتا النگو دارم تو این ۵ ماه عقد اونم ظریف میگم فاکتور طلاهارو بده نمیده میگه ن بابا چیکارکنی

میگم مگه واسه من نیس؟ اینا هدیه واسه من میگه آره خب‌

میگم اصلا بندازم دور نباید بپرسی چیکارکردی گفت خیر باید منو درجریان بزاری هرکای کنی ولی خودش درجریان نمیزاره

اره تازه به شوهرش گفته خوب کاری کردی😐 بعد که هوش اومده فهمیده شوهرش سرشو شیره مالیده. منم بهش گفتم ...

دقیقا... اسی میباس همونجا فیس باد کنه شوهرو حساب بیاد پا کارش... الان دیگه واقعا دیره 

هیچ پولی دستش نده بگو پدر مادرم ارزو دارن برام میخان خودشون خرید کنن چار روز دیگه میگه میگه ندار بود ...

اره همینجوری میگم بهش میگم بابام اجازه نمیده بریم تهران میگن خودمون میخریم.

حتی ب بابام گفتم گفت نمیخواد از همینجا میگیریم اون واسه خودشو بگیره ماهم واسه خودمونو میگیریم.

ن

بابام حتی ب نامزدم گفته بود تو واسه خودتو برو بگیر ماهم واسه خودمونو میگیریم‌ ت

نامزدم بهم گفت بابات انگاری بهم اعتماد نداره مخ بابامو بزن بریم از اونجا بگیریم ب نفع خودمونه منم میگفتم باشه

اینم بگم دوتا النگو دارم تو این ۵ ماه عقد اونم ظریف میگم فاکتور طلاهارو بده نمیده میگه ن بابا چیکارک ...

النگوهات از دستت بکن صبح... بنداز دست مادرت... بگو دست مادرم امن تره... به شوهرتم بگو هر وقت طلاها رو از ذست مادرت کندی منم النگوها رو از مادرم پس میگیرم... اگه قراره مادرت پس نده پس این دوتا النگو هم مال مادر من

اره همینجوری میگم بهش میگم بابام اجازه نمیده بریم تهران میگن خودمون میخریم.حتی ب بابام گفتم گفت نمیخ ...

بگو باشه حتما انگار از پشت کوه اومدیم که دوماد بره برامون جهیزیه بخره بعدم همه جا چو بندازن خودمون جهازشو خریدیم اینا یه قاشقم به دخترشون ندادن.

فردا محکم حرفتو بزن بگو مامان بابام میگن نه خودمون میخریم

2810