2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
یعنی چی

همسر خودمو میگم 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
خاک تو سرم منه احمق همش ب خونوادم میگم میخوایم دوتایی بریم بهش میگم خونوادم میگن خودمون میخریم نرم ی ...

وااااای اسی واااااای خودتو واقعا زدی به اون راه؟

چه اینده ای اینده رو کی دیده دختر واسه الان زندگی کن.

شوهرت حقی توی انتخاب جهیزیه نداره بعدم حق نداره بگه کسی نیاد. بگو خودمون میخریم از الان خونوادتو ننداز دور که فردا روزی بگه من جهازتو خریدم خونوادت نداشتن بخرن.

اسی واقعا داری چیکار میکنی این اسمش حماقته ها ببخشیدا عصبیم کردی با این طرز فکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی حلقتو داد مامانش دستش کرده؟؟ مگه میشههه

پسران تحت کنترل و مامانی و ایثارگر و نمی‌دونم دیگه چی بگم

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
نه بابا😐

اوهوم 

وااااای اسی واااااای خودتو واقعا زدی به اون راه؟چه اینده ای اینده رو کی دیده دختر واسه الان زندگی کن ...

مبگه مخ باباتو بزن بریم از اونجا برداریم 

بجای اینکه ۱۰۰ میلیون بدی از بیرون بگیری از اونجا بردار اون ۱۰۰ رو بده من من خودم قسطش رو پرداخت کنم منم گفتم اینجوری بهتره هرسال ارزش پول میاد پایین  بعدا قسطش خیلی پایین میشه ب نعفشه 

واقعا موندم چیکارکنم

مبگه مخ باباتو بزن بریم از اونجا برداریم بجای اینکه ۱۰۰ میلیون بدی از بیرون بگیری از اونجا بردار اون ...

بگو خودمون چلاق نیستیم بلدیم جهیزیه بخریم

اسی راحت تو مشت شوهرتی بجای اینکه اونو تو مشتت بگیری تو ساده ای و بی سر زبون و به هر خاستش نه نمیگی اونم زرنگه و میچاپه تو رو. هر چی دارم بت میگم اخرش نمیدونم چیکار کنم. 

کامل خوندین عزیزم؟

واقعا موندم اینکارو کنم یا ن؟

دوستش سپاهیه بهش وام دادن بدون هیچ درصدی اونم ۵ ساله تا سقف ۵ ساله.

میگه بیا از اون فروشگاه لوازم خانگی جهیزیتو بردار بجای اینکه پولتو بدی بیرون بده من سرمایه کنم واسه اینده قسطش رو پرداخت کنم 

میدونم ب نفع خودشه واسه اینده خوبه

نمیدونم اینکارو کنم یا ن؟

بگو خودمون چلاق نیستیم بلدیم جهیزیه بخریماسی راحت تو مشت شوهرتی بجای اینکه اونو تو مشتت بگیری تو ساد ...

چجوری اونو تو مشت خودم بگیرم من خیلی سادم خیلی مهربونم فقط موندم چیکارکنم خودمو عوض کنم

نباید میفرستادی تو نامزدی واسه این حرفا زوده دختر یکم سیاست یاد بگیر

عزیزم میشه بگین تو این مورد چیکارکنم؟

واقعا موندم اینکارو کنم یا ن؟

دوستش سپاهیه بهش وام دادن بدون هیچ درصدی اونم ۵ ساله تا سقف ۴۰۰ میلیون

میگه بیا از اون فروشگاه لوازم خانگی جهیزیتو بردار بجای اینکه پولتو بدی بیرون بده من سرمایه کنم واسه اینده قسطش رو پرداخت کنم

میدونم ب نفع خودشه واسه اینده خوبه

نمیدونم اینکارو کنم یا ن؟

عزیزم میشه بگین تو این مورد چیکارکنم؟واقعا موندم اینکارو کنم یا ن؟دوستش سپاهیه بهش وام دادن بدون هیچ ...

حالا که طلا خریده برای مادرش من بودم قرونی پول دستش نمیدادم 😐 اون به تو اعتماد نداره تو چرا اعتماد کنی این همه پول بی زبون یدی دستش؟ 

کامل خوندین عزیزم؟واقعا موندم اینکارو کنم یا ن؟دوستش سپاهیه بهش وام دادن بدون هیچ درصدی اونم ۵ ساله ...

بله گلم کامل خوندم که نظرمو بت گفتم

بگو بهش از این اول کار معلومه طلا خریدی دست ننت کردی و به اسم پس انداز منم که اینجا سیب زمینی ام.

همونطور که اون پولاشو چسبیده توام بچسب. همونطور که بت اعتماد نداره طلا دستت کنه یا پس اندازشو بت بده توام اعتماد نکن دنیا هزار رو داره

2810