2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123194 بازدید | 782 پست
مممنونم عزیزم از نصیحتتون منم خیلی کار بدی کردم نامزدم میگفت ب خونوادت نگو اصلا نباید بفهمن دوست ندا ...

بگو بابام بعدا خیلی ناراحت  میشه بفهمه بهش دروغ گفتم باید حتما بدونه اخلاقشو میدونم دیگه بهم بدبین میشه خلاصه قبول نکن بعدم بگو اگه بابام نباشه نمیشه چون فاکتورا باید به اسم بابام با‌شه   

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم چقدر همتون خوب حرف میزنین من چرا انقدر سادم

یاد میگیری منم ۹ سال صاف شدم با این قوم شوهر.

البته از اول حواسم به بیجا کاریاشون بود دم به تله نمیدادم. نمیزاشتم دخالت کنن 

با سلام‌..دوست عزیز از اول زندگی یاد بگیر زندگیتو تلخ نکنی .حرفتو شفاف و واضح به همسرت بگو .وقتی حالت خوبه .با اخم و قیافه و تیکه فقط زندگیت سرد میشه .بیشتر دور میشی ازش .احساستو بگو .حساسش نکن .دورش نکن .مثلا توی این مورد بگو خیلی دوست داشتم که از پس اندازت واسه خانمت هدیه میگرفتی .اینجوری حس کردم خیلی بهم‌نزدیک نیستیم ..اجازه بده همسرتم حرفی بزنه .شاید چیزی گفت که قانع شدی .بزار همیشه شیرین و دوست داشتنی بمونی .اونم کم کم‌میبینه که چه خانم خوبی هستی بیشتر اعتماد میکنه بهت و بیشتر رفیق میشه باهات 

الان در مورد النگوی مادرش واکنش بد نشون نده بذار با سیاست و بدون جلب توجه حواست باشه ببین خودشون برای خونه گرفتن و عروسی و خرجای دیگتون چه. جوری خرج میکنن شاید واقعاً نیست بدی نداشته باشند 

گفتن عروسی نگیریم بجاش خونه بگیریم نصف واسه تو نصف واسه این بهتره فعلا تصمیم نگرفتم.

خیلیییی بهتره 

من خودمم عروسی سبک گرفتم و به جاش خونه خریدم 

سه دنگ به نام من و سه دنگ به نام همسرم 

اگه نمیخریدیم تا ابد مستاجر میموندیم با این گرونیا 

مبگه مخ باباتو بزن بریم از اونجا برداریم بجای اینکه ۱۰۰ میلیون بدی از بیرون بگیری از اونجا بردار اون ...

اشتباه ترین کار ممکن رو داری میکنی 

اولا که نمیدونم چجوری از تهران با این قیمت بالا میتونی با صد تومن جهیز رو ببندی 

دوم اینکه چرا ارزش خانواده ت رو پایین میاری درصورتی که طرفت ارزش مادرشو انقدر بالا برده 

در نهایت که شوهرت برای اینده تون اون پولو پس انداز نمی کنه بلکه میکنه ۳ تا النگو میندازه کنار اون یکی النگو ها دست مامانش 

طلا اگر برای پس انداز اینده خودتونه جاش یا توی دست خودتونه یا توی صندوق امانات ولاغیر 

انقدر ساده نباش خانم استارتر....

2810