2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123194 بازدید | 782 پست
اوکی.دیگه شوهرامون هم خوبی دارن هم بدی اما اینکه بخان پول از زنشون بکنن واسه ننشون به اسم پس انداز و ...

خودشم سادست ولی درکش میکنم. منم همین بودم قبلا

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من بقیه ی کامنتارو ندیدم ولی با چیزی که از خانوادش تا اینجا فهمیدم هرچی تنها گیرت بیارن برای خ ...

مممنونم عزیزم حالا نامزدم و مامانش میگه عروسی گرفتن خوب نیس مردم رو دعوت کنیم بیان بخورن برن بجاش بده چیزی ب نامت کن و‌‌..منم گفتم ن من دوست دارم عروسی بگیرگ

اسی شوهر منم بی اعتماد بود .اعتماد رو زمان و زندگی مشترک بوجود میاره هیچی نگو فقط صبر کن الان بعد ده سال زندگی مشترک شوهرم همه دارو ندارشو به من میده .به اونم حق بده مردا چیزای نا جور از اطراف زیاد میشنون همینطور ما زنا 

همون بهش میگم میگه بچرا باید اینجور باشه دست خودمونه

ببین این سری جلو مامانش بگو. بگو مامان جون ببخشیدا شوهر من بلد نیست بنده خدا گفتم اگه زحمتی نیست سند ازدواج رو بده ببرم بدم مامانم بلاخره تا بوده همین بوده. رسم بوده پیش مادر عروس باشه. بگو شما باز خداروشکر هستین میدونین. با اجازتون من میبرمش میدم مامانم

اسی شوهر منم بی اعتماد بود .اعتماد رو زمان و زندگی مشترک بوجود میاره هیچی نگو فقط صبر کن الان بعد ده ...

مرد بچه ننه با بی اعتماد فرق داره آخه

ننه ش بهس خط میده. این ننه شر میکنه اجازه نمیده

2810