2777
2789

سلام عزیزم اموزش ابتدایی روزانه رو میگی ؟؟؟

اگ منظورت دانشگاه روزانه این رشته هست ک اینم ازمون داره بعد لیسانس  ولی هیچی ثابت نیس ممکنه چن سال دیگ جمع بشه   اگر پرستاری اوردید ب نظرم این خیلی بهتره میدونی مستقیم کارمندی  

و این که امسال  یک ازمون کیفیت بخشی بود برای معلمی همه رشته ها شرکت میکردن سال بعد هم هست دوست خودم از مامایی ازمون داد بر معلمی و همکارای خاهرم پرستار بودن   ولی حرف من اینه نقدو ول نکنی ب نسیه بچسبی ب نظرم برو سمت رشته ای ک میدونی تا تموم کنی کارمندی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی پرستار بوددن شدن معلم😳

ارع ازمون میگیره دیگه ازمون کیفیت بخشی برای معلمی 

سه رشته تربیت بدنی مشاوره و سبک البته دوست خودم تربیت بدنی داده بود   امسال جهاد برگزار کرد و کمبود معلم داره  تا اسفند ازمون دوم هم هست میگم هیچی ثابت نیست عزیزم  این تازه امسال اومد