2777
2789
عنوان

محض درد و دل

45 بازدید | 2 پست

سلام دوستان.محض درد و دل.

منو شوهرم 10ساله ازدواج کردیم و یه پسر دارم.شوهرم بداخلاقه،اصلااااا شوخ نیست.خسیسسسس.خاله زنک...اوایل دعوا میکردیم قهر میکرد و من منتشو میکشیدم،بقران حتی پاهاشو می‌گرفتم گریه می‌کردم و اون هم خوب می‌تاخت.و شاید دو هفته طول می‌کشید آشتی کنه.الان اینقدر سرد شدم که قهر کنیم یک ماهم بشه نمی‌رم جلو و خودش میاد.چند وقت پیش گفت تو غرور داری بزار پیشقدم نمیشی و خلاصه تو آخرین دعوامون من رفتم جلو و اون پس زد منو.حتی بلاکم کرده...منم واسه خودم خوشم.به خودم میرسم.غذا میپذم،اهنک میخونم‌درسمو میخونم..حتی نگاهشم نمیکنم.از نظر مالی هم خودم کارمو راه میندازه تا باهاش حرف نزنم.ولی ته ته دلم پره...وبعضی وقتا هر چقدر هم می‌خوام قوی باشم ولی اشکم میاد.با اینکه سختی زیادی کشیدم ولی نشستم درسمو خوندم و الان کار دارم و مثل قبل واسه صد هزارتومان گریه نمیکنم...دندونم درد میکرد حتی اینجا تاپیک زدم پول نمیدادن درست کنم،گریه میکردم تو خونه راه میرفتم،امسال 80تومن دادم درستشون کردم.الانم می‌خوام جمع کنم ماشین بخرم مدل پایین...شوهرم خیلی اذیتم کرده،خیلی.دلم هیچوقت باهاش صاف نمیشه ولی قهر تو خونه هم منو اذیت می‌کنه.فقط تظاهر به خال خوش میکنم...کاش حالم خوب شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.