2777
2789

عزیزم عکس خیلی تاره

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من داداشم بلده ولی الان خوابده فردا بیدار شد نشون بدم نظرش رو میگم تازه اگر سوالی بازم بود می توانه ...

باشه عزیزم دوباره میزارم 

راضیم از همه کرده هام😇

از دکترش بپرس سرطان تیروئید اش استیج چنده اگر یک یا دو باشه کاملا درمان میشه(شانس بهبود بالای ۹۰ درصد)

اگر سه و چهار باشه ۵۲ درصد

کلا سرطان قابل درمانی هست

نگران نباش برش میدارن خوب میشه

گود لاک

سلام نشون دادم گفتن تومور هست اما بعد از جراحی و ید تراپی خوب میشن اول تیرویید باید برداشته شود و بعد ید ترابی انجام شود ...می توانند به دکتر ابراهیم کریمی بیمارستان امیراعلم تهران  مراجع کنند