2777
2789
عنوان

اگه از یه پسر خوشتون بیاد شما بودین بهش میگفتین و پیشنهاد می‌دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عموما تو این موارد دختر باید دلبری کنه و لوندی تا طرف رو جذب خودش کنه ،پیشنهاد دادن اونم مستقیم باید ...

وای چقدر من آدم ساده ای هستم واقعا حتی یه دلبری هم بلد نیستم . جوری رفتار میکنم انگار شوهرم و چهارتا بچه ام خونه منتظرن 😂

وای چقدر من آدم ساده ای هستم واقعا حتی یه دلبری هم بلد نیستم . جوری رفتار میکنم انگار شوهرم و چهارتا ...

اگه مجردی یاد بگیر .واقعا هر دختری باید بلد باشه وگرنه یا ازدواجش به تاخیر می افته یا ازدواج خوبی نمی کنه .مثل ما دههدشصتیا نباشین  

عموما تو این موارد دختر باید دلبری کنه و لوندی تا طرف رو جذب خودش کنه ،پیشنهاد دادن اونم مستقیم باید ...

این لوند بودن باید چطوری باشه؟

یکی تو محل کارم هست که حتی با همدیگه سلام علیک نداریم

چجوری دلبری کنم؟

فقط همدیگه رو میبینم

این لوند بودن باید چطوری باشه؟یکی تو محل کارم هست که حتی با همدیگه سلام علیک نداریمچجوری دلبری کنم؟ف ...

به نظرم تا اندازه ای تو ذات آدمه ولی قابل یادگیری هم هست .منظورم سبک سری و دم دستی بودن نیستا ...اینکه بتونی جذاب باشی خونگرم باشی شاد و پرانرژی باشی و زنانگی بالاییی تو وجودت باشه ...اینها خیلی تاثیر داره .تو اینترنت بزن میاد .مواظب مطالب زرد هم باش 

بنظرت این کتابا که درمورد لوندی هست خوندنشون مفیده؟

بخون خودت میفهمی کجاهاش،کاربردی هست کجا نه ،مخصوصا کتابهای  خارجی که عموما با فرهنگ ما چندان همخوانی ندارن ولی همونم خالی از فایده نیست .تو همین اینترنت هم کلی مطلب و ویدئو رایگان هست .کاش این چیزها رو تو مدرسه بهمون یاد میدادن جای اون همه درسی که بدردمون نخورد