2777
2789
منم سروصدا باشه نمیتونم بخونم

من همیشه همراه خوندن چیپس فلفلی میخورم😂

🟥🟥🟥 پیوستن به کمپین حذف تاپیک از ۲ تیر به مدت ۴ روز شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه❤️ نه تاپیک بزن نه پست بگذار ❤️ یک بار بیایین متحد باشیم 💞درخواست دوستی (آقایون)ممنوع .یه دختر مهربون اما زود از کوره در میرم🤣اگه مخالف نظرمی ریپ نزن حوصله ی جرو بحث ندارم نه دردسر میخوام نه دعوا. 
من همیشه همراه خوندن چیپس فلفلی میخورم😂

خخخ

من چیزی بخورم تمرکزمو از دست میدم

باید محیط اروم باشهههه

واییی با پسرخالم ریاضی و زبان کار میکنم

بچه دل نمیدههه ب درس

بنظرت چیکار کنم

دیروز مخم هنگید از دستش

دخترساروی،،،۱۹ شهریور۱۴۰۴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهم اشتی کردیممم

خدارو شکرررر چجوری چی شد کااامل بگو

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  
خدارو شکرررر چجوری چی شد کااامل بگو

بهش پیام دادم

علی

جواب نداد

بعد گفتم عشقم

جواب داد باهام بحث میکنی حالا بهم میگی عشقم

بعد گفتم چون کینه ای نیستم میخوام مشکلات حل بشه

دیگه کشش نداد زنگ زد کلی حرف زدیم از دلم در اورد 

الانم خوبیم

دیشب چت کردیم

امروز صبح زنگ زدم از خواب بیدارش کردم

خخخخ دلم خنک شد

خخخمن چیزی بخورم تمرکزمو از دست میدمباید محیط اروم باشههههواییی با پسرخالم ریاضی و زبان کار میکنمبچه ...

بستگی داره کلاس چندم باشه بچه باشه بشه با روش بازی و سرگرمی بهش یاد داد یا نه تشویقش کنی یا من سختگیری رو میپسندم ولی رو بچه ها دیگه جواب نمیده 

🟥🟥🟥 پیوستن به کمپین حذف تاپیک از ۲ تیر به مدت ۴ روز شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه❤️ نه تاپیک بزن نه پست بگذار ❤️ یک بار بیایین متحد باشیم 💞درخواست دوستی (آقایون)ممنوع .یه دختر مهربون اما زود از کوره در میرم🤣اگه مخالف نظرمی ریپ نزن حوصله ی جرو بحث ندارم نه دردسر میخوام نه دعوا. 
بستگی داره کلاس چندم باشه بچه باشه بشه با روش بازی و سرگرمی بهش یاد داد یا نه تشویقش کنی یا من سختگی ...

۷ ام هستش

سخت گیری نمیکنم

با ارامش توضیح میدم

ولی مسخره بازی در میاره

با مداد بازی میکنه

با خودکار بازی میکنه

بهش پیام دادمعلیجواب ندادبعد گفتم عشقمجواب داد باهام بحث میکنی حالا بهم میگی عشقمبعد گفتم چون کینه ا ...

پایدارزر

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊