2777
2789
عنوان

❌ستاره هستم مینویسم تا سبک بشم

116 بازدید | 5 پست

زنگ زدم به دکتر آسمان که دوسال دیگه نمیتونم ببرمش تهران پیشش

آسمان(خواهر دوقلوی معلولمه)

براش گفتم از حال و روزمون گفتم چقدر آسمان داغون شده همه میخوان بذارنش بهزیستی 

بهم گفت الان من بیشتر از آسمان نگران خودتم حس میکنم آسمان بره نمیتونی تحمل کنی 

آسمان میمونه آسایشگاه ولی تو دووم نمیاری

انگار حرفایی که درون خودم قایمشون‌کرده بودمو بهم گفت 

از وقتی شنیدم حالم خیلی بد شده گریم بند نمیاد 

میدونم بعد آسمان دیگه نمیتونم سرپا بشم 

کسی رو هم ندارم راهی رو هم ندارم‌

بهم میگه بیارش مرخصی نمیتونم بگیرم مدیرم اذیتیه 

تنهایی زورمم به آسمان نمیرسه همیشه عمم باهام میومد الان دیگه شوهرش نمیذاره دست تنها با اتوبوس چجوری برم از شهرستان تهران زورم نمیرسه منم همسن آسمانم دیگه نمیتونم تکونش بدم سوار اتوبوس منم اسنپ مطب 

اوووف ذهنم پره 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

عزیزم😢

نمیشه یه شهر باشین

وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان.

نوشتن اگه تهش خوب تموم نکنی حالتو خوب نمیکنه

وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوشتن اگه تهش خوب تموم نکنی حالتو خوب نمیکنه

کو آخرش مگه خوب تموم‌ شده آسمان حالش بدتر داره میشه هرروز و من کاری از دستم برنمیاد

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
2805
کو آخرش مگه خوب تموم‌ شده آسمان حالش بدتر داره میشه هرروز و من کاری از دستم برنمیاد

نه یعنی مثلا خودتو دلداری بده یا راهحل یا چی

خدا کمکتون کنه

چه اسم قشنگی داره آبجیت