2777
2789

خیلی وقته برا حاجتم دعا میکنم ولی.... نامردیه بگم خدا برام کم گذاشت بجاش خیلی چیزا کم یا زیاد بهم داد چیزای جدید یادگرفتم و...  ولی خب من چه کنم حاجتمو مبخام. موقعی ک فکرکردم دارم حاجتمو میگیرم انگار با صورت زمین خوردم. خیلی دلم شکسته. گاهی تو طول روز یهو اشک تو چشام جمع میسه یا عصبی خسته میشم. نمیخام ناشکری کنم. ولی زیادی خستم و این اواخر خستگیم دوچندان شده. میسه توروخدا برام دعاکنین سریعتر حاجتمو بگیرم. بلکه خدا به واسطه دعای خیرشما عزیزان حاجت منم توهمین روزا بدع. 

ان شالله هرچی از خدا میخواین هزاران برابرشو هم دنیوی و اخروی بهتون بدع. عاقبت بخیربشین ان شالله.

اللهم عجل الویک الفرج

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

منم مثل توئم😔😔

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂