2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله حاجتمو بزودی میگیرم خدا از تموم دردای من بزرگتره 💚

انشالله عزیزدلم ...من به حرف اون کاربر خندیدم انگار از دلت خبرداره گف هنوز نگرفتی..وگرنه من اعلام نکردم ولی برات دعاکردم ...من به بیشتر چیزایی که میخام میرسم به اوناییم که نرسیدم حکمتشو بعد یه مدت کوتاه فهمیدم..شما نمازمبخونی؟

میتونم بپرسم حاجتت در چه زمینه ای بود؟

خواهرزادم با چاقو زده بودنش 4ماه بستری بود و کوچکترین تغییری نمی‌کرد زردی شدید هم گرفته بود دکترا گفتن حالا حالا بستریه و ما دیگه توان موندن در بیمارستان رو نداشتیم مادرش حالش خیلی بود یه روز یه فلاسک چایی خریدم خواستم ببرم برا بیمارمون یه دفعه راهمو کج کردم سمت نمازخونه اونجا به دلم افتاد چایی نذر ام البنین کنم که تکلیفمونو روشن کنه و حد اقل بفهمیم دردش چیه چند تا زن اونجا بود بهشون تعارف کردم و رفتم سمت اتاق مریض دیدم پرستار گفت بیمارتون مرخصه از اونجا بردیمش شیراز و دوسه روز بعد درمان شد کامل خوب شد

خواهرزادم با چاقو زده بودنش 4ماه بستری بود و کوچکترین تغییری نمی‌کرد زردی شدید هم گرفته بود دکترا گف ...

عزیزم تو دلت پاکه 

خواهش میکنمممممم ازت همین الان تو دلت برام دعا از خانم ام البنین بخواه که دعا کنه منو از این وضعیت بزودی زود دربیام

الهی خودت هر چی از خدا میخوای بهت بده

عزیزم تو دلت پاکه خواهش میکنمممممم ازت همین الان تو دلت برام دعا از خانم ام البنین بخواه که دعا کنه ...

نمیدونم مشکلت چیه اما از خدا میخوام حق حضرت ام البنین مرادت بده و عاقبت به خیر باشی