2777
2789
عنوان

دیروز بدترین روز زندگیم بود

353 بازدید | 36 پست

هنوز یروز از تاپیک که زده بودم بارداریم عالیه هیچ علائمی ندارم نگذشته بود که دیروز صبح دیدم اندازه کف دست روی تشک خونیه یعنی نمیدونین چه حالی بودم تموم بدنم از شدت ناراحتی و استرس می‌لرزید انگار پریود شده بودم چون حتی دستمال هم می‌کشیدم خونی میشد و یه لخته خون خیلی کوچیک ازم خارج شد که گفتم حتما سقط کردم همه اینا در عرض ده دقیقه بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سریع ماشین گرفتم و رفتم به نزدیک ترین بیمارستان اما گفتن ما اینجا دکتر زنان نداریم باید یه بیمارستان دیگه بری منم با عجله برای دکتر خودم زنگ زدم که دیروز مطب نبود یعنی دستام می‌لرزید و همش هم خون ازم خارج میشد انگار پریود شده بودم اونم تو ده هفته بارداریم تو گوگل زدم و اولین دکتر متخصصی که دیدم سریع وقت گرفتم و رفتم چقدر هم منتظر شدم تا نوبتم بشه 

دکتر حرفامو شنید باز بیشتر ترسم میداد البته کار دکتر همینه ولی خیلی راحت می‌گفت در این شرایط جنین سقط میشه منم هی میگفتم خدانکنه داشتم عصبی میشدم اونجا از این سونو قدیمیان داشت گفت بیا دراز بکش ضربان قلبش و چک کنیم و در کمال تعجب بچمو دیدم با ضربان قلب نرمال😍 باور نمیکنی دست خودم نبود شروع کردم گریه کردن خیلی هم ماشاالله فعال بود که دکتر گفت هماتوم داری چندشو یادم نیست که اون باعث خونریزی و برام قرص و شیاف نوشت و دارم مصرف میکنم

سوالم اینه چرا هنوز لکه بینی دارم قهوه آیی و کمی قرمزه میترسم درد ندارم اصلا مثل خون پریودیه برام دکتر گفته باید استراحت مطلق بشی آخه من بچه دارم و راه دورم هیچکسو اینجا ندارم خانواده شوهر رو هم اصلا بهشون نگفتم و کلا مداین خبر نمیگیرند و کاری باهاشون ندارم خیلی میترسم خطر سقط هست!؟

2810