2777
2789
عنوان

خانما ممکنه باردار باشم

199 بازدید | 15 پست

همیشه یکی دو روز قبل موعدم حال روحیم میریزه بهم این ماهم خیلی بی اعصاب شدم به حدی که وقتی شوهرم گفت گوشیتو از شارژ درار تا من بزنم کلی گریه کردم پشماش ریخته بود جمعه موعدمه  پریود میشم نه؟🥲اخه اگه حامله بودم بی حوصله نمیشدم🥹

هرچی صلاحه اتفاق بیوفته

به امیدخدا منم یروز بیام این تاپیکوبزنم🥲🥹✨️

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عصبی بودم،کم حوصله،اشکم دم مشکم،حس پریودی،درد پا و اینا داشتم چند روز بعد فهمیدم باردارم

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
عه؟؟ خداروشکر🥹🩷

آره گلم،مرسی انشالا قسمت خودت

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
من عصبی بودم،کم حوصله،اشکم دم مشکم،حس پریودی،درد پا و اینا داشتم چند روز بعد فهمیدم باردارم

ببخشید درد کمر مهره های کمر و سمت راست زیر شکمم داشتین؟ منم اقدامم   ۵ موعدمه  

اکیپ سوگلی های سایت#

2810