2777
2789
عنوان

ولی واقعا فسنجون اقتصادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باغ گردو دارین از قیمت گردو خبر نداری؟ 

تازه اگه بخوای فسنجون درست حسابی و مجلسی و خوشمزه درست کنی حتما باید گردوی پرچرب و ایرانی بریزی که قشنگ روغن بندازه و خوش طعم باشه... اونم پر و پیمون، کم بریزی اصلا کار جالبی نیست... گوشت هم که سر جاش دیگه حالا مرغ یا قلقلی

امضا ندارم اثر انگشت زدم
آره خیلی اقتصادیه به شرط اینکه درخت گردو داشته باشیم . برای چند نفر مهمون یک مشت گردو ریختین؟!الان م ...

والا درخت گردو هم داشته باشی همون گردو رو میتونی بفروشیش، غیرقابل فروش که نیست 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
چقدر ناراحتم..همه دارن از غذای ارزون و اقتصادی میگن تاپیک بقلی مهمون داره گفت هیچی ندارم ۳روز مهمون ...

اره واقعا... 

یادمه تعطیلات خاله ام اینا میومدن خونمون ۷ نفر اونا ۶ نفر ما. دوهفته کامل میموندن، ناهارو شام و صبحانه همیشه مفصل بود. با اینکه ما از لحاظ مالی متوسط بودیم حتی گاهی متوسط رو ب پایین ولی دوهفته رو ب راحتی پذیرایی میکردیم. 

میوه هم حداقل ۳ نمونه بود 

میوه و... همیشه صندوقی میخریدیم ازین صندوق چوبیهای بزرگ

سیبزمینی و پیاز گونی گونی

اصلا هیچ چیزی ۱ کیلو ۲ کیلو خریده نمیشد ک

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

آره واقعا خیلی زیاد میشه من برا هر نفر یک قاشق گردو میریزم 

برا خودمو شوهرم بعضی وقتا دو سه قاشق گردو و یک مقدار مرغ یک غذای خیلی مفید بهمون میده 

علاوه بر اینکه میتونید بادام هم قاطیش کنید که به صرفه تر میشه و همین طور با ترکیب رب انار و شیره انگور میپزم که شکر هم نخواد (البته یک قاشق شکر حتما بریزید رنگش قشنگ تر میشه )

عکس از فسنجونم که اتفاقا امروز داشتیم🤩

دستپختم عالیه اگه جایی در مورد غذا نظر دادم مطمعن باش خوبه  

اقتصادی❌

اقتصادی مناطق برخوردار✅

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

تهرانممغز گردو کیلو 800 بود هفته گذشته

رب انار گرفتم یه بطری یک لیتری ۲۰۰ تومن حالا نمیدونم به من فرو کردن تو پاچم یا همین قیمت هاس🤷

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁