2777
2789

منو دیشب مامانم گفت 

تو قدر نامزدتو نمیدونی میگی دوسش ندارم نرگس با اینکه نامزدش خوشگل نیست ….و خودش به اون خوشگلی اونقدر نامزدشو دوست داره بحثمون سر این بود

بعد بهم گفت تو فقط سفیدی نرگس خیلی از تو خوشگلتر و قشنگتره میخواستم کم نیارم گفتم کجاس خوشگلتره بازم گفت از تو هم خوشگلتره هم قشنگتره🤕😭

نرگس برادرزادشه

الانم از دیشبه فکرم با حرفش مشغوله و هرکاری میکنم نمیتونم یه کم اعتماد به نفس بگیرم

چکار کنم 😞

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما کل فامیل میگن دخترای فلانی خیلی خوشگلن
ولی مامانم همچنان معتقده ک برادر زاده اش ک پسره از منو اجیم خوشگلتره     

سخت نگیرررررر

تا وقتی خدارو دارم این نمیشه و نشدنا برا من نیست! من آدم رسیدنم:)️
2805

جات بودم میگفتم نرگس به مامانش رفته خوشگله 💀😂

پیس میاد اشکال نداره ولی دفعه دیگه اجازه نده اعتماد بنفست رو خراب کنه

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
برات مهم نباشه

هرچقدر سعی میکنم مهم نباشه ولی نمیتونم 

از دیشبه فکر میکنم زشت ترین دختر دنیام نمیتونم اعتماد به نفس بگیرم😖

عجیب تر از این اتفاق ها میدونی چیه ؟

اینکه پدر و مادرا قدرت تخریب ۱۰۰۰ درصد انجام میدن بخوای از خودت دفاع کنی بهشون بر می خوره 

میگن بی احترامی کردی

وگرنه بگو اون لابد مامانش از مال من خوشگل تر بوده🥲

هرچقدر سعی میکنم مهم نباشه ولی نمیتونم از دیشبه فکر میکنم زشت ترین دختر دنیام نمیتونم اعتماد به نفس ...

اصلا نزار اعتماد بنفست به حرف بقیه خراب بشه هرچقدرم که بهت نزدیک باشن

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

اگه کاری ازت خواست بگو برو ب همون نرگس خوشگله بگو انجام بده حتی اگه گفت یه چایی بریز بگو ب نرگس خوشگله ت بگو برات بریزه. تا یه مدت حالشو بگیر تا بفهمه ک ازش ناراحت شدی

برای شادی روح پدران آسمانی صلوات 🌷🌷🌷
جات بودم میگفتم نرگس به مامانش رفته خوشگله 💀😂پیس میاد اشکال نداره ولی دفعه دیگه اجازه نده اعتماد ب ...

عادت کرده همیشه اعتماد به نفسمو میگیره ازم و لهم میکنه در عوض به خواهر زاده و برادرزاده هاش خیلی اعتماد به نفس میده 

خیلی خیلی کم پیش اومده بهم اعتماد به نفس داده باشه

تا حالا از کل اعضای صورتم اندامم دستام پاهام همه چیزم ایراد گرفته و عیبشونو زده تو صورتم

برای همینه نمیتونم اعتماد به نفس داشته باشم

اگه کاری ازت خواست بگو برو ب همون نرگس خوشگله بگو انجام بده حتی اگه گفت یه چایی بریز بگو ب نرگس خوشگ ...

بدتر لج میکنه

2810