2777
2789
عادت کرده همیشه اعتماد به نفسمو میگیره ازم و لهم میکنه در عوض به خواهر زاده و برادرزاده هاش خیلی اعت ...

اصلا نزار

شاید شبیه جنگ باشه ولی هروقت خواست عیب بزاره روت بگو به تو رفتم عیب از توعه اگه اونا خوبن به ژن خوبه مامانشون رفتن

نزار هیچکس لهت کنه حتی اگه مادرت باشه

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالتونه ؟؟ بیخیال باش شما گلم اینطور خانواده ها از صد تا دشمن بدترن فقط هم تخریب قیافه و چهره و ظاهر بچه خودشون یا تموم خانواده عقب مانده قناصشون نیست بلکه اونقدر اعتماد بنفس آدم رو هویت و شخصیت آدم رو تخرریب میکنن که فقط باید فاصله گرفت و ازشون دور بود یا اینکه کلا قطع رابطه و تمام همین تمام ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
2805
اصلا نزارشاید شبیه جنگ باشه ولی هروقت خواست عیب بزاره روت بگو به تو رفتم عیب از توعه اگه اونا خوبن ب ...

نمیتونم بی احترامی کنم بهش هذاب وجدان میگیرم😖

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

چند سالتونه ؟؟ بیخیال باش شما گلم اینطور خانواده ها از صد تا دشمن بدترن فقط هم تخریب قیافه و چهره و ...

۱۸ سالمه

نمیتونم بی احترامی کنم بهش هذاب وجدان میگیرم😖

بی احترامی نه ولی جوابش رو بده حتما

جواب دادن بدون اینکا بهش بی احترامی کنی

چون مامانت با حرف زدن به تو داره یجورایی به خودش بی احترامی میکنه چون بالاخره تو از وجود خودشی با هر قیافه ای

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
۱۸ سالمه

به به تو این سن حساس واقعا که ..عزیزم فقط از این گوشت بگیر از اون گوش بیرون کن چون اینطور خانواده ها درست بشو نیستن متاسفانه گلم فقط تأثیر پذیر ازشون نباش ...

به به تو این سن حساس واقعا که ..عزیزم فقط از این گوشت بگیر از اون گوش بیرون کن چون اینطور خانواده ها ...

چجوری تاثیر نپذیرم عزیزم؟

هنوزم فکرم مشغول حرف دیشبشه 

چجوری تاثیر نپذیرم عزیزم؟هنوزم فکرم مشغول حرف دیشبشه

فاصلا بگیر گلم وابسته مادر و پدرت نباش زیاد برو بیرون تو خونه نمون اصلا آهنگ گوش بده هدفون و هندزفری بزار گوشت کلی ویدیو و فیلم نگاه کن فقط صداشون رو نشنوی گلم ...

فاصلا بگیر گلم وابسته مادر و پدرت نباش زیاد برو بیرون تو خونه نمون اصلا آهنگ گوش بده هدفون و هندزفری ...

بابام اونجوری نیست اگه بد هم باشم با حرفاش اعتماد به نفس میده 

فقط مامانم اینطوره با بقیه مقایسم میکنه که خوشگلترن 

بیرونم نمیتونم برم هم میترسم هم اجازه ندارم

بابام اونجوری نیست اگه بد هم باشم با حرفاش اعتماد به نفس میده فقط مامانم اینطوره با بقیه مقایسم میکن ...

شما هم با مادر دوستاتون یا اقوام مادرتون رو مقایسه کنین اینطور دیگه اینکار رو نمیکنن و خیلی کم میشه تخریب کردن شما و شما اگر بری بیروت سد ساعتی که قول دادی برگردی بهت اعتماد میکنن و میزارن بری بیرون گلم ...

شما هم با مادر دوستاتون یا اقوام مادرتون رو مقایسه کنین اینطور دیگه اینکار رو نمیکنن و خیلی کم میشه ...

🥰🫀

2810