2777
2789
عنوان

خاستگار سنتی دارم اما نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 47 پست
عزیزم بهت حق میدممنم مثه شما بودماول اینکه شما قراره یه فرصت به یه ادم بدی که بیشتر بشناسیشالزاما قر ...

احه تو شهر کوچیکی زندگی میکنیم پس فردا همه جا میگن ا با یکی دیگ هم تا کلی مسیرو رفتن باز نخواست این خیلی مغروره و از این حرفای بدرد نخور 

احه هی در گوشم میخونن سنت بالا میره و از این حرفا

اول اخلاقشو در نظر بگیر بعد درآمدش

خوبم تحقیق کنید 

چند هفته قبل عقد با هم حرف بزنید

به نوع خواستگهری نیست گلم

به اخلاق و هم تراز بودنتونه

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل داری

صد درصد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین نمیگم برو ازدواج کن ولی قبل از این که نه بگی حتما ببینش شاید باهاش حرف بزنی علاقه ایجاد بشه اونم دفعه اول نه نگو  اگه از چهرش خوشت نیومد بذار چند جلسه بگذره  یه روانشناسی میگفت مثل دوران مدرسه از ظاهر کسی زیاد خوشمون نمی اومد ولی بعد چند وقت میشد دوست صمیمی بازم حال نکردی فوقش اینی که پافشاری کنی بگی ازدواج نمیکنم

چرا خیلی سالمن🤣🤣 ایشونم مث شما هرچیزی لباقت میخوادریپ نزن حوصله دعوا ندارم

یکی ک میاد ی چرت و پرتی میگه باید انتظار انقتاد هم داشته باشه شما راه خودتو برو چرا وصله میچسبونی به همه؟

خوب با همونی ک خواستگاره برین تو رابطه و اشنایی خوب نبود رد کنید خوب بود ازدواج

ولی ببیشتر رابطه های دوستی ک میرن تو رابطه فقط برا سرگرمی و دست گرمی و وقت گذرونی

عده ی کمی ب ازدواج ختم میشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
یکی ک میاد ی چرت و پرتی میگه باید انتظار انقتاد هم داشته باشه شما راه خودتو برو چرا وصله میچسبونی به ...

تاپیکارو ک میبینم یکی درمیون یا ترمیم بکارت یا شکست عشقی، خلایق هرچی لایق

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
خوب با همونی ک خواستگاره برین تو رابطه و اشنایی خوب نبود رد کنید خوب بود ازدواجولی ببیشتر رابطه های ...

سریع جواب میخوان من یبار این مشکل برام پیش اومد کلی اعصاب خوردی کشیدم . مامانمم از این ادمهای که میگه شوهر کن برو فقط هرکی هست

احه تو شهر کوچیکی زندگی میکنیم پس فردا همه جا میگن ا با یکی دیگ هم تا کلی مسیرو رفتن باز نخواست این ...

با این حساب الان شما اینجوری همرو داری‌ رد میکنی هم باید پشت سرت حرف بزنن که دختر فلانی مغروره و لابد زیر سرش یکی رو داره و از این مدل حرفا

اگر شهرتون کوچیکه و تا این حد مردم زوم میشن رو هم،پس شما با کسی دوست هم نمیتونی بشی دیگه

توجه نکن به این چیزا عزیزم

زندگیتو بکن و سعی کن بهترین انتخاب رو داشته باشی

زندگیتو بخوای انحصارا با حرف مردم پیش ببری کلاهت پس معرکست

سریع جواب میخوان من یبار این مشکل برام پیش اومد کلی اعصاب خوردی کشیدم . مامانمم از این ادمهای که میگ ...

فقط هرکی هست ک نمیشه

بگو بذار بیان

صحبت کنیم

قول قطعی نمیدم

قرار بذاریم

بیشتر بشناسید

ب دل هم بودیم ک مبارکه

نبودیم برن ب سلامت

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
خوب با همونی ک خواستگاره برین تو رابطه و اشنایی خوب نبود رد کنید خوب بود ازدواجولی ببیشتر رابطه های ...

با دوستی که نخواد به جای برسه موافق نبستم ولی خب تفکرمم با ازدواج سنتی خیلی بده

با این حساب الان شما اینجوری همرو داری‌ رد میکنی هم باید پشت سرت حرف بزنن که دختر فلانی مغروره و لاب ...

حالا این که شب میخواد بیاد حتی از جای هم که زندگی میکنه خوشم نمباد اما مامانمم ولم نمیکنه 

با دوستی که نخواد به جای برسه موافق نبستم ولی خب تفکرمم با ازدواج سنتی خیلی بده

دوستای خیابونی صدتا یکیش ب خولستگاری نمیرسه حتا اگه سالها طول بکشه

هر کسی ی ایرادی داره 

ب نظرم ندیده و نشناخته رد نکن

ی وقت میبینی شانس میاد و خودت پس میزنی

2810