2777
2789
عنوان

این تاپیکا کلاهبرداریه❔❓

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 49 پست
از این تاپیکه زیاد شده، یعنی بعضیا اینقدر داستان پرداز خوبی هستن که بنظرم دارند تلف میشن تو نینی سای ...

الان به من چه ربطی داشت عزیزم ؟یعنی چی

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

کمک میخواین بکنین برید نونوای مطمئن مثلا پنجاه تومن بکشید بگید این نونارو برا خیرات بدین ب کسایی ک ن ...

من ازین کمک ها زیاد میکنم عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من زیاد کمک کردم بعد متوجه شدم همشون یک نفره 

هستند با کاربری های متعدد 😶

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نهههه شماره کارت نداد تو تاپیکش گفت برای مهمونام با هزینه کم چی درست کنم راهنمایی میخواست من خودم به ...

اون اگر عزت نفس داشت همچین کاری نمیکرد 

گدایی بهتره یا اینکه مهمون چتر باز نیاد خونه ش ؟

عقلت کجاس عزیز؟

اتفاقا شک کردم 

اون کامنت یکی مونده به آخری کاربری دومش هست که گفته پول بزنید ها 

الان به نی نی یار میگم چک کنه 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
یک تومن

ماشاالله...ان شاءالله که احتیاج داشت

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

منی که رفته بودم برای ریاست جمهوری سامانه سامد زنگ زدن گفتن مشکل داریم حتی پول برگشت نداریم زدم به کارت بنده خدا وووووووووو خلاصه اینکه خیلی سخت بود دیگه نمیرم تحمل ندارم نمیتونم کمک نکنم. و  اخرش هم میگفتن از ریئس جمهور تشکر کن  

اره شما هم بودید تو تاپیک؟

نه نبودم 

الان خوندمش 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

من شده تو کارتم صد هزارتومن داشتم ولی حتی تو تاپیک بقیه نگفتم چ برسه خودم بزنم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
🤣 🤣 دارم در مورد تاپیکهای کلاه برداری میگم دیگ، بعضیا اینقد ماهرن باید برن نویسنده بشن چطور متوجه ...

الان متوجه سدم 

اره واقعا یک طوری حرف میزنن ادم فکر میکنه چه خبره