2777
2789
عنوان

پرده خونه عروس را کی انتخاب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 74 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا خودتو ناراحت نکن اگه سادست اشکال نداره به همه چیز میاد اگه به وسایلت نمیاد اگه بحث نمیشه بگو ...

بدم میاد از بابامم انگار زندگی من مسخره بازی همه چی را به تخم پسرش گرفتم ای خدا💔

ها وا چی میگیب پرده فروش چه ربطی داره برو بگو آقا پرده فروش. پرده آشپزخونه می‌خوایم اونم میگه بفرمای ...

رفتن انتخاب کردن دادن بدوزن ....میگم که من کلا به تخم پسرش گرفته

میگم چطوری شوهر کردی؟؟؟

البته با این خانواده بهتر که شوهر کردی راحت بشی ولی منظورم اینه پدر و مادرت کع این مدلی هستن نگفتن بچه ای شوهر نکن؟؟؟ فقط پرده رو بلد نیستی انتخاب کنی ولی بلدی شوهرداری کنی؟

ادم از این طرز فکر پدر و مادرا مخش سوت میکشه

(البته منم خودم دوتاشو دارم) 😐

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
منم همینو میگم به من میگن هر روز یه رنگ از خودت در میاری اونی که یه رنگ در میاره اینان والا حرف زور ...

اگه برای بیرون رفتن اذیتت نمیکنن تنها برو یه کدوم و انتخاب کن یا باشوهرت برو

نمیخواد اونا رو درجریان بذاری

پول تو حساب باباته یا خودت؟ 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
عروس و داماد میخوان تو اون خونه زندگی کنن ، پس به نظرم باید با هم انتخاب کنن.

به سلیقه هم اعتماد داشته باشن عروس نیتونه بره بگیره ولی کجا دیدی خانواده عروس یا اصلا پرده فروش طرحشو بده😐😐

اگه برای بیرون رفتن اذیتت نمیکنن تنها برو یه کدوم و انتخاب کن یا باشوهرت برونمیخواد اونا رو درجریان ...

بابامم پول را بالا کشیدن رفت 😑 دیگه هم فایده نداره دادن بدوزن 

وا🫤🫤🫤شماره پرده فروش و گیر بیار بگو یه سفیدشو بدوزه 

اون چه احمق بوده فقط بر اساس رنگ وسایل نظر داده

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

وقتی رفتی خونتون تو هم به حسابشون نیار

یوقت هرروز هرروز باهاشون ارتباط نگیری هاااا

هفته ای یکبار زنگ بزن ماهی یکبار برو سر بزن

این حرف منو اویزه گوشت کن وگرنه بیشتر از قبل در عذابی😐

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
شما هم حق داری عزیزماما همین که تو این شرایط و با این قیمتای سرسام آور دارن براتون تلاش میکنن و به ف ...

حای یک دونه دمپایی هم برام گرفتن اشک منو در اوردن من که نمیبخشمشون واگذارشون کردم به خدا متصوصا بابامو