2777
2789
آقا چه مسخره شما برا کل کلاس ببری کلاس دختر من اینجوری نی هر کی شکلش رو درست میکنه میاره یا برا خودش ...

جدیدن مدرسه های دولتیم انقدر خرج میتراشن الکی 

مسخره شده اصلا توجه ب داشتن ونداشتن نمیکنن

خوبه بچت اوله و ازش اینارو خواستن من با ۲۲سال سنم معلم ازم خواسته بجای طراحی و هر چرت و پرت دیگه ای ...

ژله ساده بریز ظرف تک نفره ببر

بگو خودت گفتی ساده بدون تزیین

دیگه نخواد چیزی ازت

بگو سبک مینیمالیسم هست سبکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش با اینکارا بچه ها یچیزی یاد میگرفتن اصلا اون هیچیکاش یکم شادشون می کرد انقد ادا در میارن تهش بچه ...

اتفاقا خیلی تو یادگیری تاثیر داره یه ساعتم بچه ها استراحت میکنن خوشحال میشن چرا شادشون نکنه؟! 

خوبه بچت اوله و ازش اینارو خواستن من با ۲۲سال سنم معلم ازم خواسته بجای طراحی و هر چرت و پرت دیگه ای ...

ژله درست کن تو لیوان یه بار مصرف و قاشق یه بار مصرف بچسبون به لیوانا

من برای جشن کودک اینجوری درست کردم برای۲۵ نفر ۵تا ژله میخواد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
کاش با اینکارا بچه ها یچیزی یاد میگرفتن اصلا اون هیچیکاش یکم شادشون می کرد انقد ادا در میارن تهش بچه ...

دقیقا همینجوره یعنی من پوستم کنده شد تا پسرم کلاس اول و رد کرد هر روز یه جشن داشتن با هر حروف باید کاردستی درست میکردیم...

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

اولش که ب نیست،به کنارهیچ جاشون ب ندارهشاید اسم قنادش ب داشته توش🤪

باقر خان🤣

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

منم مث شما فک میکردم و کلی لجم میگرفت 

از معاون سوال کردم

گفت اداره از ما میخواد این چیزا رو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
2810