نهال___ضیاگل مدیر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 5035 عنوان کلاس اول حرف ب به من افتاده چی ببرم خوراکی یا جایزه | مشاهده متن کامل بحث + 3109 بازدید | 88 پست بچه ها حرف ب به من افتاد وقتمم کمه چی ببرم؟۳۵نفرن تقریبا 1403/08/02 | 09:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
behar69 عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 7460 آقا چه مسخره شما برا کل کلاس ببری کلاس دختر من اینجوری نی هر کی شکلش رو درست میکنه میاره یا برا خودش ... جدیدن مدرسه های دولتیم انقدر خرج میتراشن الکی مسخره شده اصلا توجه ب داشتن ونداشتن نمیکنن
sanaz_2000 عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 10980 خوبه بچت اوله و ازش اینارو خواستن من با ۲۲سال سنم معلم ازم خواسته بجای طراحی و هر چرت و پرت دیگه ای ... ژله ساده بریز ظرف تک نفره ببربگو خودت گفتی ساده بدون تزییندیگه نخواد چیزی ازتبگو سبک مینیمالیسم هست سبکم
شلولولولووووو عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 575 کاش با اینکارا بچه ها یچیزی یاد میگرفتن اصلا اون هیچیکاش یکم شادشون می کرد انقد ادا در میارن تهش بچه ... اتفاقا خیلی تو یادگیری تاثیر داره یه ساعتم بچه ها استراحت میکنن خوشحال میشن چرا شادشون نکنه؟!
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 69969 خوبه بچت اوله و ازش اینارو خواستن من با ۲۲سال سنم معلم ازم خواسته بجای طراحی و هر چرت و پرت دیگه ای ... ژله درست کن تو لیوان یه بار مصرف و قاشق یه بار مصرف بچسبون به لیوانامن برای جشن کودک اینجوری درست کردم برای۲۵ نفر ۵تا ژله میخواد خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
گل__همیشه_بهار عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2977 بادکنک ،یه دو بیسکویت بزار داخل نایلون کوچیک بالاش و با ربان ببند بهترین پیشنهاد👌🏻 همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤ سوره طه 41
شلولولولووووو عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 575 خوبه بچت اوله و ازش اینارو خواستن من با ۲۲سال سنم معلم ازم خواسته بجای طراحی و هر چرت و پرت دیگه ای ... ژله درست کن ساده راحتم هست
شکلات،،،،سفيد عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 1867 کاش با اینکارا بچه ها یچیزی یاد میگرفتن اصلا اون هیچیکاش یکم شادشون می کرد انقد ادا در میارن تهش بچه ... دقیقا همینجوره یعنی من پوستم کنده شد تا پسرم کلاس اول و رد کرد هر روز یه جشن داشتن با هر حروف باید کاردستی درست میکردیم... پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎
پرنسسس_سایت عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 9399 اولش که ب نیست،به کنارهیچ جاشون ب ندارهشاید اسم قنادش ب داشته توش🤪 باقر خان🤣 🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘
گوله_پوشیله عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 1117 ژله ساده بریز ظرف تک نفره ببربگو خودت گفتی ساده بدون تزییندیگه نخواد چیزی ازتبگو سبک مینیمالیسم هست ... 😂😂😂😂سبک رو خوب اومدی مرسی تو گر گناه من شوی !توبه نمیکنم ز تو 🖤🥀
عاشقخستهتنها عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 2720 حالا اول کاراته من که دیوونه شدم برا دوتا بچه ها هر دفه روز جهاتی تخم مرغ و سیب و غذای سنتی و صبحانه وحدت روز دانش آموز و ورزش و سلامتی و کوفت ...... اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 69969 کاش با اینکارا بچه ها یچیزی یاد میگرفتن اصلا اون هیچیکاش یکم شادشون می کرد انقد ادا در میارن تهش بچه ... منم مث شما فک میکردم و کلی لجم میگرفت از معاون سوال کردمگفت اداره از ما میخواد این چیزا رو خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عاشقخستهتنها عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 2720 منم مث شما فک میکردم و کلی لجم میگرفت از معاون سوال کردمگفت اداره از ما میخواد این چیزا رو آره دیگه اگه ی ذره به نفع بچه ها باشه اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
گوله_پوشیله عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 1117 ژله درست کن ساده راحتم هست اره فکر کنم اخرش همون رو درست میکنم تو گر گناه من شوی !توبه نمیکنم ز تو 🖤🥀
flovertoooo عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 2534 بادکنک بیسکوییت بادوم زمینی بستنی زمستونیبرنج😖😂 میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔