2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه باهام دعوامیکنه خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 49 پست
متاسفانه ما خانما بیشتر اسیریم ما اسیر نون و لباسیماسیر بچه ایموگرنه اگه پشتوانه مالی داشته باشیم زن ...

عزیزم به نظر من آره اسیریم ،،،،  ولی یک اسارت شرافت مندانه و خوب و     البته آقایان وظیفشونه 

ولی اگه خانم ها بتونن منبع مالی مثل پس انداز سپرده توی بانک یا شغل مناسبی داشته باشند عالی هست 

اصلا خدا مهریه را قرار داد برای همین که زنها مهرشان بگیرن برای خودشون حتی با وجود ادامه زندگی سرمایه کنند تا عزت نفس داشته باشند که متاسفانه آقایان فقط در صورت طلاق مهریه می دهند 

دایی من وقتی زندایی ام زنده بود باغی که خریده بود زد به نام زنش برای مهریه خانمش 

دایی دیگم  قبل از فوتش چون ناراحتی قلبی داشت  یک خونه برای  زنش یک خونه برای دخترش زد به نامشان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظر من آره اسیریم ،،،، ولی یک اسارت شرافت مندانه و خوب و البته آقایان وظیفشونه ولی اگه ...

ما خانما درصد صداقت و همراهیمون از آقایون خیلی بیشتره حتی توی بدترین شرایط زندگی و خساست همسر خیلی خیلی کم پیش میاد طلب مهریه کنیم

حتی توی جامعه هم متاسفانه درخواست مهریه بد جا افتاده

آقایون هم که مهریه رو نمیدن مگر به قول شما برای طلاق یا خانم باید مهریشو ببخشه که خلاص شه یا خودش بچشو بزرگ کنه

خوب دقت کنیم دنیا همه جورش ظلمه

دقیقا درکت میکنم گلم دقیقا خانواده منو داری

مال منوببینی شاخ درمیاری الان خانواده شوهرمم درست نیستن سرهمچی دخالت میکنن اونام گدان ولی عین خانواده من بدبخت نیستن مثلامعتادباشن ولی شوهرم زبانش درازه

2805