2777
2789
عنوان

کیا دهه شصتین و دارن به

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 181 پست
متولد ۶۶هستم حسابدارم.مجردم.نسبت به زحمتی ک کشیدم حقم بیشتربودازاین

همه همینن من خودم هم زبان دارم هم یه مدرک دیگه کو هیچی 

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی ارزوها داشتم به حاطر یه سری حواث نیست و نابد شد

کلا زندگی دهه شصتی ها آبستن حوادث بود  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
ولی جالبه هنوز یه امیدمسخره وواهی دارم که شاید یروز همه ی چیزایی که میخواستم براورده میشه😬🥴

منم همین جور فکر میکنم ۲۰ سالمه 

من..۳۵ سالمه.یه مدتی شاغل بودم ولی حالا خانه دارم..یه فرزند دارم..

نه به هر انچه می خواستم نرسیدم...دوست داشتم برم رشته ژنتیک..ولی رفتم یه رشته دیگه کلا مسیر دیگری رو طی کردم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

به هدفهام که نرسیدم... اگه میخاستم تا قبل از ازدواج میتونستم ولی کسی نبود نصیحت کنه، مشاوره بده دوتا چیز یاد آدم بده که عمرمون الکی تلف نشه

الان هم با دوتا بچه کوچیک نمیشه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

من 40 سال دارم. دو دختر 12ساله و 8ساله دارم. خانه دارم. البته قبلنا سر کار میرفتم ولی به خاطر آرامش زندگیم خانه داری رو ترجیح دادم. به هدفهام نرسیدم. ولی الان از شرایط زندگیم ناراضی نیستم 

من..۳۵ سالمه.یه مدتی شاغل بودم ولی حالا خانه دارم..یه فرزند دارم..نه به هر انچه می خواستم نرسیدم...د ...

من زبانم خوب بود ولی اون یکی رشتم بیخود بود بازار کارنداشت 

د مجمع به خار دخترم خونه دار شدم

2810