2777
2789
عنوان

خانومایی که چشم بچتون درشته از بدو تولد درشت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 91 پست
اره کلا اونایی که بچگی و نوزادیشون ناز و بانمکن انگار بزرگ میشن زشت میشن

اره. یچیز ثابت شده س انگار.... چون بچه ن ملوسن، بزرگ میشن صورتشون کشیده میشه، برا همون سایز چشمشون انگار کوچیک تر میشه، دماغ دهن بزرگتر میشه... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منم دخترم به دنیا اومده بود همسرم میگفت چقدر چشماش شبیه ژاپنی هاس🤣

حالا دو تامون چشم درش

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
جیکار به چشم بچه مردم داریفرض کن قراره ریز بمونه تا اخر عمرتموم شدفقط سالم باشه بچههزار بار گفتم این ...

من فقط سوال پرسیدم توهینی کردم آیا 🙄

19، 29، 16
من چشام خیلی درشت بود الان تازه کوچیک شده

ببین من دختر خودم خیلی ریز بود بچه دوستم خیلی درشت یواش یواش تقریبا اندازه هم شدن کمی فقط اون بزرگتره نمیدونم اصلا سیستم چشم چطوره

19، 29، 16
عزیزم 😅حالا درشت شد بعدا؟

اره اره 

ماشاالله 

خیلی ناز شدن 

البته ن شبیه منه نه شوهرم🤣

حتی رنگ چشماش با ما فرق داره

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

قیافشون انقددررررر تعقیر میکنه .

دختر من از نوزادیش صد درجه تعقیر کرده

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
2810