2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله

من امروز یه سگ خونگی که تو کوچه بدون قلاده ول بود رو کشتم یعنی پرید اومد زیر تایر عقب حالا صاحبش زنگ زده فحش میده و میگه پول بدین ماهم گفتیم شما شکایت کن ما بپردازیم میگه اگه ندین جوری دیگه تنظیم میکنم براتون یا حرفایی که بوی تهدید میده ما ویسش رو داریم یعنی تماسش رو ضبط کردیم هم فحش داد هم چند بار تهدید کرد میخام فردا برم شکایت کنم ازش به جرم تهدید و فحاشی خاستم ببینم ویس داشتن که جرم نیس 

من امروز یه سگ خونگی که تو کوچه بدون قلاده ول بود رو کشتم یعنی پرید اومد زیر تایر عقب حالا صاحبش زنگ ...

جرم نیست ولی دلیل هم محسوب نمیشه نیاز به شاهد دارید برای اثبات تهدید و... در کل نظرم اینه صبر کنید ببینید چیزی طرح می‌کنه یا نه . درضمن چجوری شماره شما رو داره اگه همه اینا اتفاقی بوده ؟

جرم نیست ولی دلیل هم محسوب نمیشه نیاز به شاهد دارید برای اثبات تهدید و... در کل نظرم اینه صبر کنید ب ...

عزیزم من زدم همسایه مادر بزرگ بود من رفتم داخل خونه اومد داد و بیداد من بهش شماره همسرم رو دادم و شب زنگ زد شوهرم و همش تهدید میکرد میگفت بیشعوری و حرفای زشت همسرم همش بهش گفت اقای محترم شکایت کن بگیر حقتو ولی چون میدونه چیزی دستش نیست میخاد با تهدید پیش ببره 

اولا صدای ضبط شده محکمه پسند نیست دوما بهتره که یه جوری با هم مصالحه کنید توافقی مبلغی رو به عنوان خسارت بهشون بدید

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
2810