دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پسر اول من همه مراحل رو رفتخیلی هم زرنگ بوداصلا فرصت نداد من غصه دیر راه رفتنش رو بخورم۸ ماهه خودش ب ...
چه خوب پسر منم یک هفته بعد تولدش راه رفت
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
میشه بگین چجوری؟قبل اینکه راه بیفتن از زمین خودشون مستقل بلند میشدن بشینن؟
نه بچه هام تنبلی بودن برا خودشون، من یک سالشون میشد از دست شون می گرفتم تاتی تاتی می کردن، یا با شوهرم با فاصله می نشستیم و تشویق می کردیم بیاد بغلمون دو سه ماه طول کشید تا یاد بگیرن مستقل بلند شن و راه برن
چهار دست و پا اتفاقا برای آیندشون خیلی خوبهمن دوست داشتم بچم بره همه ی مراحل روولی خودش اصلا دوست ند ...
اره درسته طبیعتا درستش اینه که بره ولی من دلم نیومد من سرپا وایسم اون،رو زمین رو فرش خالی کشیده شه
یه چیز دیگه من اصلا بچه رو پوشک نمیکردم اذیت نشه سی تا تشک دوخته بودم پلاستیک،وسطش بود اونو مینداختم زیرش تند تند هربار کثیف میکرد عوض میکردم ازهشت ماهگی دستشویی شو یاد دادم یا مثلا نمیذاشتم هیچ کس بوسش کنه دست هیچ کس نمیدادم بجه رو تا اونجا که میتونستم صبر میکردم بخوابه بعد برم دستشویی میترسیدم من برم دستشویی این اتفاقی بی افته....