2777
2789
۱۵ ماهیک ماهی هست چند قدم مستقل راه میرهولی خودش نمی تونه مستقل از حالت خوابیده پاشه بشینهچهار دست و ...

عزیزم از موقع راه رفتن دو ماه اینا طول میکشه بچه مستقل راه بره البته بچه های من این طور بودن، جفت شون تنبل بودن  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب نمیدونستم همه بچه ها اطراف من خیلی چهاردست و پا رفتن

پسر اول من همه مراحل رو رفت

خیلی هم زرنگ بود

اصلا فرصت نداد من غصه دیر راه رفتنش رو بخورم

۸ ماهه خودش با وسیله ها راه رفت 

۱۱ ماهه هم مستقل

پسر اول من همه مراحل رو رفتخیلی هم زرنگ بوداصلا فرصت نداد من غصه دیر راه رفتنش رو بخورم۸ ماهه خودش ب ...

چه خوب پسر منم یک هفته بعد تولدش راه رفت 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

میشه بگین چجوری؟قبل اینکه راه بیفتن از زمین خودشون مستقل بلند میشدن بشینن؟

نه بچه هام تنبلی بودن برا خودشون، من یک سالشون میشد از دست شون می گرفتم تاتی تاتی می کردن، یا با شوهرم با فاصله می نشستیم و تشویق می کردیم بیاد بغلمون دو سه ماه طول کشید تا یاد بگیرن مستقل بلند شن و راه برن

میگرفتم دخترم ونمیزاشتم بره دیگه بلند میکردم راه بره

چهار دست و پا اتفاقا برای آیندشون خیلی خوبه

من دوست داشتم بچم بره همه ی مراحل رو

ولی خودش اصلا دوست نداشت

تا میذاشتمش چهار دست و پا خودشو نقش زمین می کرد و سرش رو یه وری میذاست زمین

خزیدن هم بلده ولی اصلا دوست نداشت بره

نه بچه هام تنبلی بودن برا خودشون، من یک سالشون میشد از دست شون می گرفتم تاتی تاتی می کردن، یا با شوه ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

پسر منم خیلی تنبله

البته خیلی دوست داره بین من و شوهرم راه بره

با فاصله میشینیم اونم میاد بغلمون

چهار دست و پا اتفاقا برای آیندشون خیلی خوبهمن دوست داشتم بچم بره همه ی مراحل روولی خودش اصلا دوست ند ...

اره چهار دست پا رفتن خیلی خوبه پسرم چهار دست پا نرفت ۹ سالشه بدنش اصلا انعطاف نداره حرکات ژیمناستیک رو به سختی انجام میده

ممنون عزیزم خیلی لطف کردیپسر منم خیلی تنبلهالبته خیلی دوست داره بین من و شوهرم راه برهبا فاصله میشین ...

آره این کار رو انجام بده حتی شوهرت خونه نبود با بچه اولت انحام بده تا زودتر راه بیفته

چهار دست و پا اتفاقا برای آیندشون خیلی خوبهمن دوست داشتم بچم بره همه ی مراحل روولی خودش اصلا دوست ند ...

اره درسته طبیعتا درستش اینه که بره ولی من دلم نیومد من سرپا وایسم اون،رو زمین رو فرش خالی کشیده شه 

یه چیز دیگه من اصلا بچه رو پوشک نمیکردم اذیت نشه سی تا تشک دوخته بودم پلاستیک،وسطش بود اونو مینداختم زیرش تند تند هربار کثیف میکرد عوض میکردم ازهشت ماهگی دستشویی شو یاد دادم یا مثلا نمیذاشتم هیچ کس بوسش کنه دست هیچ کس نمی‌دادم بجه رو تا اونجا که میتونستم صبر میکردم بخوابه بعد برم دستشویی میترسیدم من برم دستشویی این اتفاقی بی افته....

2810