2777
2789

میشه مگه چهار دستو پا رفتن جز تکامل بچست 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر بزرگ من تپل بود نمی تونست چهار دست و پا راه بره تقریبا از ۱۱ ماهگی روی زانو هاش شروع کرد به رفتن مثل نشسته بعد یهو بعد یکی دو هفته پا شد راه رفت

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
بچه من فردا ۱۱ ماهش تموم میشه هنوز سینه خیز میره و تازه چن روزه دست میگیره و بلند میشه فک کنم قصد چه ...

۱۵ ماه

یک ماهی هست چند قدم مستقل راه میره

ولی خودش نمی تونه مستقل از حالت خوابیده پاشه بشینه

چهار دست و پا و خزیدن رو نداشت،فقط غلت میزد

جفت بچه هام چهار دست و پا نرفتن، بعد یکسالگی دست شون رو می گرفتم راه می بردم یا شوهرم و خودم با فاصل ...

مال منم همینجوریه

الان بین منو شوهرم راه میاد

ولی هنوز خودش از زمین مستقل پا نمیشه بشینه

البته۶ ماهگی بدون کمک نشست

خواهرزاده من اصلا چهاردست و پا را نرفت مستقیم پا شد را رفت البته فک کنم یه سالش اینا بود تا اون موقع برا حمل و نقلش از بقیه استفاده میکرد تا میدید یکی از جاش بلند شده زود دستاشو باز میکرد بغلش کنیم اصلا موجودیه برا خودش😅

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
بچه های من هیچ کدوم چهار دست و پا نرفتن حتی خزیدن هم بلد نبودن یه دفعه ای راه افتادن

چه جالب نمیدونستم همه بچه ها اطراف من خیلی چهاردست و پا رفتن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من دخترمو خودم نزاشتم بره چون دلم نمی امد سرزانوهاش وکف دستاش نوک ناخن پاهاش رو زمین کشیده شه اذیت ش ...

مگه میشه نذاشت بره؟

اگه تو ذات بچه باشه چه بخوای چه نخوای می ره

2810