2777
2789
عنوان

چقدر وضعم بده از همسانم خیلی عقبم

153 بازدید | 8 پست

فردا تو دانشگاه کلاس برنامه نویسی کامپیوتر داریم من مجبور شدم این واحده کوفتیو بردارم 😥 در حالی که حتی روشن خاموش کردنه کامپیوترم بلد نیستم 😫 چه برسه به کد نویسی

بعد کلاس زبان انگلیسی داریم یارو گفته بیایید فردا خودتونو معرفی کنید تو کلاسم فقط انگلیسی حرف میزنه منم زبانم ترکیدس 😭 اصلا چقدر بده فردا بدترین روزه منه 

الان میگن چقدر دختره عقب موندس  

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

منم برنامه نویسی داشتم ترم ۳ کارشناسی

انقد زجر کشیدم سرش

نابود شدم

تهشم با التماس بهم ۱۰ داد استاده

حالا الان سر ارشد تمام کارام با پایتون و متلبه

یاد میگیری اگه شل نگیری

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم واقعا سوخت آیدی چیزی بده یکم بهت زبان یاد بدم کد نویسی بلد نیستم ولی رو انگلیسی روم حساب کن

نمیدونم با چه رویی دوسال پیش مهندسی کامپیوترو تو انتخاب رشته میزدم خیلی ممنون یه چندتا پیج زبان پیدا کردم باید برم بخونم 

نمیدونم با چه رویی دوسال پیش مهندسی کامپیوترو تو انتخاب رشته میزدم خیلی ممنون یه چندتا پیج زبان پیدا ...

باشه اگر به مشکل خوردی بدون رو در واس من بهت یاد میدم انقد من بیکارم این روزا که به خاطر دخترم نمیتونم برم دانشگاه حداقل خوشحال مبشم به جاش به یه نفر کمک کنم 

منم برنامه نویسی داشتم ترم ۳ کارشناسیانقد زجر کشیدم سرشنابود شدمتهشم با التماس بهم ۱۰ داد استادهحالا ...

سخترین واحدا برا من همینا هستن بخدا از وقتی انتخاب واحد کردم گفتم تا شروع کلاسا میشینم یکم فیلم آموزشی میبینی همش مریض و سرماخورده بودم 

باشه اگر به مشکل خوردی بدون رو در واس من بهت یاد میدم انقد من بیکارم این روزا که به خاطر دخترم نمیتو ...

خیلی ممنون خیلی لطف میکنید حتمااا اگر سوالی بود مزاحمتون میشم🧡🧡🧡🧡

کاری نداره معرفی خود به انگلیسی یکم تمرین کن حتماا میتونی كم کم تمرین کن پیشرفت میکنی 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...