2777
2789

سلام من ۱۹ سالمه ۱۶ روز بود پریود نشده بودم بی بی چک خریدم مثبت بود رفتم آزمایشگاه آزمایش خون دادم بهم گفت مشکوکی به بارداری ولی ۲ روز بعد پریود شدم 

الان ک پریود شدم یعنی باردار نیستم ؟

ممکنه بعضیا تو دوران بارداری پریود میشن داروی خاصی استفاده نکردی برای بارداری؟ خون پریودتت چی کمه یانه 

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه با دخول داشتی؟

اولین بار با نامزدم دخول نداشتیم ولی وقتی انگاری ارضا شد روی بدن من موند و من نفهمیدم ارضا شده ولی چند شب بعدش دخول داشتیم نمیدونم از کدوم بوده ولی از دخول فکر نکنم باشه چون جلوگیری طبیعی کردیم 

ممکنه بعضیا تو دوران بارداری پریود میشن داروی خاصی استفاده نکردی برای بارداری؟ خون پریودتت چی کمه یا ...

نه داروی خاصی مصرف نکردم اصلا 

خون پریودیم کمه امروز عصر شدم پس تو بارداری احتمال پریودی هست ؟

عددش ۱۶ بود فکر کنم نمیدونم کدوم عددو میگین ولی ی ۱۶ داشت آزمایش بدم یا سونوگرافی برم ؟

اره همون. ببین فردا برو دوباره ازمایش بده باید عددش چند برابر بیشتر شده باشه. اگه نشده باشه باردار نیستی

اره همون. ببین فردا برو دوباره ازمایش بده باید عددش چند برابر بیشتر شده باشه. اگه نشده باشه باردار ن ...

ممنونم عزیزم ببخشید من استرس دارم واسه همون یچیز دیگه بپرسم اینکه پریود شدم چیزیو تغییر نمیده یعنی حتما حتما آزمایش خون بدم ؟

ممنونم عزیزم ببخشید من استرس دارم واسه همون یچیز دیگه بپرسم اینکه پریود شدم چیزیو تغییر نمیده یعنی ح ...

ببین یوقتایی اون خون لانه گزینی بوده یا کلا یسری یه مقدار خونریزی دارن سه ماه اول‌. ولسه همین نمیشه بهش اکتفا کرد‌‌. باید ازمایش بدی فقط که ببینی عددش بالا رفته یا نه. اگه پایین اومده باشه ممکنه سقط کرده باشی. اگه بالا رفته باشه یعنی بارداری. اگه عددش تغییر نکرده باشه ممکنه خارج رحمی یا کیستی چیزی باشه

عزیزم عدد ۱۶ یعنی مشکوک به بارداری هستی

اگر دو روز بعدش همون ازمایشگاه تکرار کنی دو برابر بشه عددش. یعنی بارداری سالمی در پیش داری

اگر صفر هم شد احتمالا اگر چیزی هم بود خونریزی هم که داشتین خودش از بین رفته

ممنونم عزیزم ببخشید من استرس دارم واسه همون یچیز دیگه بپرسم اینکه پریود شدم چیزیو تغییر نمیده یعنی ح ...

شاید یه وقت خدای نکرده خارج رحمی باشه یا کیست داشته باشین به نظرم پیگیری کنین که اگه مشکلی باشه فورا درمان کنین 

احتمال داره که اصلا چیزی نبوده باشه ولی بتا دلیل تا ۱۶ بالا نمیره

شاید یه وقت خدای نکرده خارج رحمی باشه یا کیست داشته باشین به نظرم پیگیری کنین که اگه مشکلی باشه فورا ...

عزیزم خیلی خیلی ممنونم ازتون واقعا همین مشاوره شمارو آنلاین میگرفتم ۴۰۰/۵۰۰ پولش می‌شد واقعا دستتون دردنکنه ❤️

2810