2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم، همون روزی که دوخط میشه اقدام کن، پسفرداش هم دوباره اقدام کن.

ممنون میشه بهم بگین من چندم پریودی شروع کنم کیتمو؟

الان روز ۶ پریودم 

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 

من استاد کیتم 😂

کیت وقتی پر رنگ یعنی قراره تخمک ازاد بشه و هنوز ازاد نشده وقتی تخمک ازاد بشه سریع کیت کمرنگ میشه

ببین کیت برای همه ی حور جواب نمیده ی نفر شاید 3 روز کیتش مثبت باشه ی نفر هم کمتر 24 ساعت...  باید چند ماه کیت بزنی تا دستت بیاد... 

وقتی پر رنگ تا کمرنگ شدنش زمان برا بچه دار شدن ولی اگ برا جنسیت میخوای باید بزاری کیت از پر رنگی رو ب کمرنگی بره بعد اقدام کنی

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

برای اینکه بفهمی از چه روزی باید اقدام کنی، وقتی کامل پاک شدی، از دو روز بعدش، شب در میون اقدام کن. با استفاده از نتایج کیت ماه قبل کم کم دستت میاد، تخمک ، چندم سیکلت آزاد میشه. 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من استاد کیتم 😂کیت وقتی پر رنگ یعنی قراره تخمک ازاد بشه و هنوز ازاد نشده وقتی تخمک ازاد بشه سریع کی ...

😂سلام استاد

من این ماه اولین باره میخوام کیت بزنم و همین ماهم قصد اقدام دارم

البته تا حدودی میدونم که کی تخمک گذاری میشه ولی میخوام دقیق تر بدونم

برای اینکه بفهمی از چه روزی باید اقدام کنی، وقتی کامل پاک شدی، از دو روز بعدش، شب در میون اقدام کن. ...

اصلا کیت نزدم تاحالا ولی الان اولین ماهه و میخوام اقدامم کنم😐

ولی از علائمم متوجه تخمک گذاریم میشم فقط دقیقتر میخوام بدونم

😂سلام استادمن این ماه اولین باره میخوام کیت بزنم و همین ماهم قصد اقدام دارمالبته تا حدودی میدونم که ...

باید سیکلت و اول بدونم چند روزه س...  معمولا با پر رنگ شدن سیکل ترشحات تخمک گذاری هم شروع میشه. وقتی حس کردی ک بدنت بعد از پاکی پریودی داره سمت ترشحات کشدار میره کیت بزار...  اگ سیکلت 26 روزه س از روز 9.   اگ 28 روزه س از روز 11. 

من خودم دیگه انقد با کیت و سنو جلو رفتم دسگه هر ماه دستم کی تخمک گذاریم میشع

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......