2777
2789
عنوان

میگن بهم قلاده باید برات بخریم

89 بازدید | 7 پست

من خیلی تند راه میرم ازونجایی که هرروز صبح پیاده روی تند میکنم و میدوعم و تایم برام خیلی مهمه و همیشه تند راه میرم

امروز تو مدرسه بودیم دوستم که دوست نمیشه گفت به یکی از ورودی های جدید تیزهوشان که وارد کلاسمون شده میگفت فلانی یعنی من خیلی تند راه میره گمش میکنم

بعد ورودی هم گفته بیا براش قلاده بخیرم دیگه تند نره

بعد دو روزه که اینو هی تکرار میکنن

شوخی های که واقعا ازار میده

من چون شوخ طبعم تو کلاس خنده روعم و اجتماعی تر شدم نسبت به قبل حس اجازه شوخی به خودشون میدن

از طرفی اصلا اون دوست به ظاهر دوستمو مسخره نمیکنن میگن نمونه بارز یه بچه مردمه و خیلی خوبه(تایمای ازادی که کتاب میخونه)

درحالی که منم کتاب میخونم منم درسم خوبه منم بی احترامی نمیکنم

اما نمیدونم چرا حقم اینه

بعد ما قراره سه سال باهم باشیم حس میکنم بده که دربرابر شوخی هاشون اخم کنم

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

میتونی باهاشون بخندی ولی اجازه شوخی ندی

به شخصه میزنم تو دهن کسی که اینجوری بهم بگه

عرضه داره اونم تند بیاد😐

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی‌گم شوخی درستیه ابدا خودمم آدم خشکیم اما توسن شما بین همکلاسیا اینجور شوخیا چندانم هولناک نیست و میشه فورا همین جوابو به شخص برگرداند و خندید و‌تموش کرد 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

جلوی اون دوست ظاهریت به اون تازه وارده بگو شاید مشکل من با قلاده حل بشه ولی مشکل بعضیا حتی با قلاده و زیپ هم حل نمیشه چرا؟ چون ذاتا قاطرن. دیدی قاطر هیچی نمیفهمه و سر و صداش هم زیاده و حرف گوش کن نیست.