2777
2789
عنوان

تجربه اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 41 پست

آذر که پریود شدم به خودم اومدم دیدم ۱سال که من اقدامم و هیچ خبری نیس که نیس،،خانمایی که اقدام هستن واس بچه میفهمن من چی میگم،این وسط خانم باردار میدیدم،بی بی  چک مثبت تو‌سایت میدیدم،نی نی تو خیابون میدیم دلم واقعا میگرف،همش میگفتم چرا قسمت من نبود؟؟؟چرا نشد که بشه؟؟اگه همون اوایل حامله میشدم تا الان زایمان کرده بودم ،ولی خب چاره ای نداشتم جز کنار اومدن با نخواستن خدا

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

دی ماه بود و من بخاطر اینکه پریودیم تبدیل شده بود به لکه رفتم پیش دکتر جدید ینی سومی،،بهم دارو داد و من سر وقت و یه پریودی خوب و معمولی داشتم.دکترم پیشنهاد داد بهمن رو استراحت کنم و اسفند آی یو آی

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین کار رو کردیم اما چه ای یو آیی آخه؟؟؟دکتر گفته بود تو ازمایگاه انجام میدم،فلان ساعت و سروقت میام،هزینه مثلا ۱تومن میگیرم،ازمایش نهایت۵۰۰میگیره و اینا ولی همش دروغ بود،من باید ۳۶ساعت بعد امپول آزاد سازی آی یو آی میشدم،که بعد۴۰ساعت انجام دادم،عملا هیچ تخمکی نداشتم همشون ازاد شده بودن،دکتر یهو زد زیر حرفش گف نمونه رو تو دستگاه بیارین تو مطب انجام میدم،آزمایشگاه ازمون۸۰۰گرف و خود دکتر هم۱۵۰۰،همون لحظه بخاطر این همه کم شانسی و یار نبود شانس با من کلی گریه کردم،۲۰دقیقه اونجا خوابیدم ولی حس درونیم میگف باردار نمیشم و اون بیشتر ناراحتم میکرد،من میدونستم که پریود میشم و همونطور فروردین پریود شدم ولی این بار دیگه برام مهم نبود،اصن غصه نخوردم،گریه نکردم،ریلکس بودم

عید رفتیم مسافرت

چند روز بعد که برگشتیم من کلاس یوگا ثبت نام کرده بودم ،خیلی حالم رو خوب میکرد،حواسم رو از بارداری پرت میکرد،اردیبهشت شده بود و یهو شوهرم دچار تکرر ادرار شد،براش نوبت دکتر گرفتم ،بهش اصرار کردم میره دکتر اورولوژی از دکتر بخواد که سنوبیضه هم بنویسه،،تکرر ادرارش با دارو‌حل شد ولی سنو رو که رف دکتر تشخیص واریکوسل گرید۳رو داد،گفت علت ناباروری اینه

چجوری اخه؟؟؟همه ی آیتمای ازمایشش خوب بود چجوری واریکوسل مشخص نبود،همسرم خیلی زود نوبت عمل گرف گرف،منم سه روز بعدعمل همسرم پریود شدم ،تو تایم پریودی که بودم همسرم هم استراحت کرد،دیگه بعد پاکی اقدام رو شروع کردیم البته به گفته پزشک که ۱۰روز بعد عمل اقدام شروع بشه

همسرم بعد از عمل کیوتن۳۰ و ویتامینc صبح و‌شب میخورد،منم به دستور دکتر جدیدم کیوتن 100با ناهار میخوردم و ورزش پیلاتس رو‌شروع کردم که خیلییی  روح وروانم رو شاد میکرد،ماه اول بعد عمل همسرم احتمالا بخاطر ورزش با ۲روز تاخیر پریود شدم،همسرم خیلی امیدوار بود ولی نه ، بازهم خدا برامون نخواسته بوداما من اصلا از اینکه باردار نشدم ناراحت نبودم،انگار از قبل میدونستم که باردار نیستم ،بازهم حس درونم میکف که خبری نیس

من به ورزش. پیلاتس ادامه دادم اینبار ایروبیک رو هم به روتین زندگیم اضافه کردم،چون خیلی باروحیه من سازگار بود،تا اینکه تیرماه هم گذشت و من زودتر پریود شدم،و روز۴پریودی رفتم پیش دکتر برام اینوفولیک،آ اس آ،لترزول و امپول اچ ام جی نوشت ،همه رو طبق دستور استفاده کردم سنو شدم،اینبار دوتا فولی بالغ ۱۸ و۲۲داشتم وچندتا فولی سایزشون بین ۱۴تا۱۶ بودن،من بازهم مطمئن بودم که باردار نمیشم،حسم به من میگفت که خبری نمیشه،اما من میخواستم فقط از اوضاع تخمدانام خبردار بشم

هنوز مونده بود به پریودیم که رفیقم با ای یو ای پیش دکترش باردار شده بود،به من گف تو که پیش چندتا دکتر ویزیت شدی یه بار هم بیا برو پیش دکتر من،باشوهرم درمیون گذاشتم و اونم موافق بود،روز۲۷سیکلم بود و رفتم پیش دکتر دوستم ویزیت شدم،گف ۳ماه بعد از عمل همسرت بیا واس ای یو آی،ینی مرداد پریود شدم برم تو سیکل ای یو ای،من مرداد

مرداد پریود شدم اما داروهامو شروع نکردم چون میخواستم برم مسافرت و دوس داشتم با خیال راحت تفریح کنم،شهریور ۲روز زودتر پریود شدم و وارد سیکلiui شدم,داروهامو شروع کردم،اینبار برخلاف دفعات قبل اصلا تو خورد و خوراک مراعات نکردم وفقط بیشتر استراحت کردم،۱۲سیکل سنو شدم،دکترم گف مدل تخمکات جوریه که با یه شوک کوچیک یا استرس زود پوچ میشن،گفتم سعی میکنم خودمو از استرس دور کنم

۱۳سیکل امپول ازادسازی زدم و ۱۴سیکلم انجام دادم که حس خیلی خوبی داشتم،تا اینکه فرداش یه اتفاقی افتاد،من به شدت ترسیدم ،یهو فشارم افتاد و بدنم تا چنددقیقه میلرزید،خیلی گریه کردم گفتم من کلی وقت گذاشتم،هزینه کردم،اذیت شدم که  همش خراب شد،به خودم گفتم دیگه تموم شد ،حتما باردار نمیشم

۱۳سیکل امپول ازادسازی زدم و ۱۴سیکلم انجام دادم که حس خیلی خوبی داشتم،تا اینکه فرداش یه اتفاقی افتاد،من به شدت ترسیدم ،یهو فشارم افتاد و بدنم تا چنددقیقه میلرزید،خیلی گریه کردم گفتم من کلی وقت گذاشتم،هزینه کردم،اذیت شدم که  همش خراب شد،به خودم گفتم دیگه تموم شد ،حتما باردار نمیشم

خب ادامشو نگفتی بالاخره باردار شدی؟

میگم الان

تا اینکه رفیقم گف روز۲۴سیکلت بی بی چک بزن انشالا مثبت،،منم دل تو دلم نبود که بی بی بزنم،در کمال ناباوری مثبت شد،گفتم لابد بخاطر امپول هاس،دوباره۲۵سیکلم بی بی زدم که پر رنگتر شد،رفتم آزمایش دادم،بتام۸۰بود،که باید ۴۸ساعت بعد تکرار میشد تا روند بارداری مشخص بشه،آزمایش دومم ۲۸۷شده بود

2810