2777
2789

مثلا ی خانواده در نظر بگیرین که ماهی یکبار بیرون غذا میخورن و تو خونه هم ب طور نرمال یخچالو پر میکنن مثل یه خانواده معمولی 

مسافرت سالی یکبار میرن و لباس هم هر وقت نیاز بشه 

خرت و پرت و اینا نمیخرن ولی وقتی وسایل منزل میخرن از گرون ترین نوع میخرن و بهترین جنس رو میخرن ولی وسایلشون زیاد نیست وسایل مورد نیاز رو دارن ولی جنس هاشون همه برند و مارک 

بیشتر ب جا خرت و پرت با پولشون زمین میخرن میسازن کم کم میدن اجاره سیر هم نمیشن بعد میرن سراغ زمین بعدی و....

به کار بیمه و شرکت راضی نیستن و همیشع کار ازاد میکنه و هر دو سه سال ی ملک میخره و ماشینش هم گرون قیمته و خودش از صفر شروع کرده بدون پشتوانه

حالا خانواده دوم 

پشتوانه قوی داشته و از اول بهش ارث رسید با اینهمه مادرش از حقوقش مدام خرجشون میکنه

کسی که هفته ای یه شب رستوران غذا میخوره و تو شرکت 

ولی همه حقوق رو میخورن حتی ماهی یک میلیون پس انداز رو ندارن و وقتی میگن کار ازاد بزن میگه بیمه برام مهمه 

خیلی خرت پرت میخرن مثلا صد میلیون دستش بود رف کلی پرنده و ماهی و اکواریوم و اینا خرید که خیلیاشون مردن 

فقط ی خونه ورثه بهش رسیده هنوز بعد دوازده سال ماشین نتونسته بخره 

ولی هر چی بخوان میخرن همش مهمون دعوت میکنن پشت سرهم حتی پیش اومده بچه هاش لباس مدرسه نداشتن با لباس کهنه چن سال رفتن مدرسه ولی پدر هر مهمونی در فصلش راحت ۱۵تومن خرج برمیداره 

کلا عشق و حال میکنن و در لحظه زندگی میکنن 

ولی بالایی خیلی قناعت کرده تا خودشو کشیده بالا مستاجر بود و هیچکسم نداش پدرشم بعد ازدواج همه چیشو بالا کشید

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

ببین ما تا زمانی که ماشین خارجی و خونه تو محله مدنظرمون نداشتیم ولخرجی نمیکردیم؛ همون سالی یک بار مسافرت میرفتیم و معقول خرید میکردیم

دو سه سال بعد ازدواجمون که خونه و ماشین خوب خریدیم؛ سطح خرج هامون بالاتر رفت و با دست باز خرج میکردیم

این سبک تفکر و زندگی ما بود

دنبال زمین اضافه نیستیم

خونه و ماشین خوب و وسایل خونه خارجی برامون مهم بود؛ اما دیگه زمین و باغ و پس انداز میلیاردی برامون مهم نیست و معتقدیم پولمون رو باید در لحظه خرج کنیم

ببین ما تا زمانی که ماشین خارجی و خونه تو محله مدنظرمون نداشتیم ولخرجی نمیکردیم؛ همون سالی یک بار مس ...

صدرصد ادم دستش باز بشه بیشتر خرج میکنه ب مرور 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام جفتشون به نظرم زندگی خوبی ندارن 

بالایی از خسیسی و قناعت داره رنج میکشه 

پایینی از ولخرجی 

باید حد وسط بود  به نظر من به جای اینکه  ۶ تا خونه در جاهای مختلف داشته باشی باید یک خونه ی بزرگ و خوب داشته باشی چون بیشتر وقتت تو خونست 

و من زندگی ایی رو ایده ال میبینم ک دارای یک خونه ی بزرگ و وسایل خوب باشه 

سالی دووبار برن سفر _ توی خورد خوراک و خرید لباسم به خوشون سخت نگیرن 

از اونطرف یک رفاه نسبی داشنه باشن یعمی اگر اقا اونقدر داره ک چند تا خونه جاهای مختلف بخره 

چرا یک‌ماشین برا خانومش نخره ک خانومش راحت رفت و امد کنه؟  میدونی منظورم چیه دیگه 

اره باز مثل پایینی هم خوب چون خیلی شرایط اضطراری ادم پول لازم میشه باید پس امداز داشته باشی

2805
سلام جفتشون به نظرم زندگی خوبی ندارن بالایی از خسیسی و قناعت داره رنج میکشه پایینی از ولخرجی باید حد ...

خانومش ماشین داره خود طرفم داره ولی با اینکه کارتشون پره حتی خانومشم شاغله با اینکه کارتشون پره همیشه یه حد و حدودی نگه میدارن برام جای تعجبه چطور میتونن تو کارتی که کلی پول هست قناعت کنن 

خونشم خدایی لوکسه وسایلاشم همینطور فقط در اون حد شلوغ نیس مثلا تو هالشون ی دست مبلمان نهایتا دویس تومنی با دوتا فرش و یه ساعت زمینی و تلوزیون همیننننن 

ولی اونیکی میری خونش جا نیس بخاطر وسایل 

اولی هم تا حدی بهشون انگ ولخرجی میخوره ولی از اینکه میبینم دوستم تو کارتش نزدیک یک میلیارد هست ولی فقط ی سرویس نازک داره تهش چهل گرمه بیشتر موقع ها هم هر چی ببینه نمیخره فقط چیزایی ک نیازه شوهرش کل اجاره های خونه خاشو میزنه حساب خانومش تازشم خانومه خودش شغلش ازاده