2777
2789
با دل خوش مصرف کنی جانم منم همینا بجز ترشی کلم

قربونت برم عزیزم من وسیله ترشی شوهرم گرفت دیشب بردم خونه مادر شوهرم با جاریم کمک کردن درست کردیم یه ذره هم به جاریم دادم که کمکم کرد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سبزی قورمه و کوکو و آشی فریز کردم.ترشی مشهدی درس کردم ترشی مخلوط و کلم شورم میخام درس کنم راستی خیار شورم درس کردم

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی خداجونم..
من سبزی قورمه و کوکو و آشی فریز کردم.ترشی مشهدی درس کردم ترشی مخلوط و کلم شورم میخام درس کنم راستی خ ...

به به کدبانو خانوم من بلد نیستم تازه عروسم دو سال اول مادر و مادر شوهرم بهم دادن امسال گفتم خودم درست کنم مواد شو گرفتم اما خیلی زیاد بود جاری و مادر شوهرم کمک کردن بادنجون ترشی هم گرفتم برام  زحمت بکشه مادرشوعرم درست کمه 

بامیه الو نخودفرنگی کنگر غوره برگ مو لوبیا سبز سبزی 

مرغ گوشت ماهی چرخکرده انواع لواشک البالو 

ترخینه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
به به کدبانو خانوم من بلد نیستم تازه عروسم دو سال اول مادر و مادر شوهرم بهم دادن امسال گفتم خودم درس ...

قربونت منم اوایل ک تازه عروس بودم مامانمو مادرشوهرم میدادن ولی دیگه چندسالی هست خودم همه چی درس میکنم.من این موقع های سالو خیلی دوس دارم همش درحال بدو بدو و جمع کردن آذوقه ام🙂😊

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی خداجونم..
به به خسته نباشی کدبانو جان

فدای شما خانمی 

چند مدل ترشی ومربا هم درست کردم 

ما مثل مورچه 9 ماه اذوقه جمه میکنیم برای 3 ماه 😂

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
قربونت منم اوایل ک تازه عروس بودم مامانمو مادرشوهرم میدادن ولی دیگه چندسالی هست خودم همه چی درس میکن ...

اره دقیقا حال میده فریزر و پر کنی همه چی کامل بشه منم دوست دارم 🥰

2810