بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
باعرض سلام خدمت دوستان عزیز من تجربه دو تا سقط رو دارم.کلا تجربه های زیادی دارم.سقط من به دلیل توقف رشدر هفت هفتگیه.وهر بار هم دکترم تا یازده هفته ماتل کرد ولی قلب تشکیل نشد
کلا من سال ۹۳ ازدواج کردم.ویک سال ونیم بعد اقدام به بارداری کردم ولی باردار نمیشدم.وهیچوقتم پی باردار نشدنم رو نگرفتم.یعنی دکتر نرفتم پیگیری نکردم.وهمیشه ام به خدا گفتم که بچه رو از خودت میخوام نه با نظر ونیاز نه با دکتر رفتن.راست اشو بخواین از گرفتار شدن تویه دست پزشک زنان میترسیدم
بعد از ۶ سال بالاخره بی بی چکم مثبت شد.دیگه تو پوسته خودم نمگنجیدم.بدون دخالت هیچکس باردار شده بودم.بعد که مراجعه کردم به دکتر برا اولین سونو گفتن رحم ات دوشاخه وخیلی دکترا منو نا امید مردن بهم گفتن استراحت مطلق باش.وخلاصه اینجور صحبتا.
منم استراحت مطلق بودم تا ۶ هفته که دکتر سونو تشکیل قلب وجنین ونوسته بود ومن پر استرس براه افتادم ونمیدونستم چی در انتظارمه اینو میگم.که تجربه بشه براتون که زیاد رو صحبتا دکترا ریز نشید