2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا از دلم بیرون نمیره

189 بازدید | 32 پست

چند سال پیش با همسرم همکار بودیم که بعدا من محل کارمو تغییر دادم اون موقع من با چند تا از خانومای همکارم بحثمون شد که ناراحت شدم از قضا همسر من سرپرست اون قسمتی بود که اون خانوما کار میکردن من هرموقع میومدم تو اتاق همسرم از اون خانوما حرف بزنم بگم چکار کردن شوهرم یکی از خانوما رو به بهونه ای صدا میزد بیاد درمورد کار باهاش حرف بزنه منم یه لنگه پا نگه میداشت .بیشتر وقتا انقد حرفش طول میکشید که من از اتاق میزدم بیرون اوایل نمیفهمیدم بعدا دوهزاریم افتاد بخاطر اینکه حرفامو نشنوه اینکارو میکنه که البته بعدا خودشم گفت حوصله نداشتم غر زدنات بشنوم ولی خب به من حس تحقیر شدن دست میداد که هنوز که هنوزه بعد چندین سال من یادم نرفته و نمیدونم چکار کنم .مدام تو دعوا ها از اون کاراش یاد میکنم مخصوصا وقتایی که میاد میگه فلان همکارم که خانومم هست اومده از فلان موضوع تعریف کرده همش باخودم میگم مگه من آدم نبودم مگه من حرف نداشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هروقت میام میبینم شوهرای بقیه ام اینجوری بد هستن از همه چی نا امید میشم و میترسم از این زندگی 🥲 چون شوهر خودم خیلی باهام بده

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

هروقت میام میبینم شوهرای بقیه ام اینجوری بد هستن از همه چی نا امید میشم و میترسم از این زندگی 🥲 چون ...

نمیدونم چه گناهی کردیم ما که گیر اینا افتادیم.هستن کسایی که خیلی به زناشون محبت میکنن

آره بود

چقد بد

قشنگ جلو همکارش ی تشر میزدی دیگه اینکارو نمیکرد

منم شوهرم مغازه داره خیلی خودمو میخورم

چندروز پیش ی موضوعی پیش اومد الان میگم چرا جواب دختررو ندادم!!!!

خا‌کبرسرم الان خودخوری میکنم فقط

نمیدونم چه گناهی کردیم ما که گیر اینا افتادیم.هستن کسایی که خیلی به زناشون محبت میکنن

😔😔💔💔 عزیزم اینا مارو دوس ندارن خیالت راحت خیلی تلخه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

تو دیگه وقتی انتخابش کردی لازم نیست بهش فکر کنی جوری زندگی کن که فکر کنه برات مهم نیست هرچقد ازش یاد ...

آخه دارم بهش میفهمونم که من از این رفتاراش بدم میاد که بخاطر حرص دادن من بابقیه گرم بگیره وبهشم گفتم ازت سرد شدم بخاطر این رفتارات 

چرا بود

منم از دلم نمیره رفتارای بدی که از شوهرم یاخانوادش دیدم اما دیگه تصمیم دارم فراموش انگارکه اتفاقی نیفتاده اما حسابش پیش خدا برام بازه که یا ازم عذرخواهیربشه یاجبران ولی دیگه نمیهوام احازه بدم باخاطرات تلخ گذشته زندکیم و جوونیم خراب بشع

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
منم از دلم نمیره رفتارای بدی که از شوهرم یاخانوادش دیدم اما دیگه تصمیم دارم فراموش انگارکه اتفاقی نی ...

من میخوام زندگیو به اونم تلخ کنم از بس تکرارش کنم تا بفهمه چقد کارش زشت بوده