2777
2789

نه همه

خیلی عاشقن 

خیلی ها نه

گاهی اون نه به خاطر حسادت هست 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی گفته اینو؟

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

2805

این چه حرفیه.من شبا از خواب میپرم سرمو میزارم روی سینه ی دخترم تا صدای نفس کشیدنش رو بفهمم..صورتشوو میبوسم.. بوش میکننم...

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

با تمام وجودم با ذره ذره روح و روانم نفرتش رو بم میده

برق شادی چشماش وقتی تحقیر میشم وقتی شکست میخورم وقتی بیمارم حتی وقتی دنبال درمانم میرم وقتی از چیزی لذت میبرم وقتی نفس میکشم

چرا؟

من باور نمیکنم بقیه مادرا دختراشونو دوست داشته باشن...تا زمانی که زندم باور نمیکنم

با تمام وجودم با ذره ذره روح و روانم نفرتش رو بم میدهبرق شادی چشماش وقتی تحقیر میشم وقتی شکست میخورم ...

خودت دختر داشته باشی متنفری ازش 

من که یه تار مو گندیده دخترمو با هزار تا پسر عوض نمیکنم

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
خودت دختر داشته باشی متنفری ازش من که یه تار مو گندیده دخترمو با هزار تا پسر عوض نمیکنم

آسیب هایی که مادرم به من زده باعث شده حتی ثانیه ای در تمام عمرم به مادر شدن اون هم دختر داشتن فکر هم نکنم

اینجا مجازیه، کسی شما رو نمیشناسه، نهایت دو تا ریپلای هیت میگیرید ولی خواهش میکنم اگر مثل مادر من هستید بگید چرا؟ 

اگر دلیلش حسادته، حسادت به چیه؟ مثلا بچه چهارپنج ساله چی داشت که وقتی انگشتش لای در له شد لبخند بزنه و لذت ببره؟

2810