2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم قبولی منو گذاشته کانالش😍کنارشم نوشته رهگذر😂➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 16844 بازدید | 374 پست
ممنون گلم موفق باشی

عزیزی اجی بنظرت من ک خیلی وابسته مادرمم چجوری ازش دور شم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه درخواست دوستی بدی ب من؟ من بلد نیستم😐💔به راهنماییت نیاز دارم

درخواست دادم الان

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

و اینک ی چیزی🥺🥺نمیدونم با چ جمله بندی عمق ناراحتی و حال بد روحیمو بگم ولی من الان پشت کنکورم و سال دومم هست ک پشت موندم🥺 میخونما ولی اصلا پیوسته نیست😭همش میگم نکنه دیر شده باشه😭🥺میگم نکنه بخونم و اون چیزی ک میخوام در نیام

میشه ی چیزی بگی آروم شم و انگیزه بگیرم؟ 

معدل خیلی مهمه درسته؟ باید روش حساب باز کنم درسته؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
چون اوج عجز و طلب رسیده بودی انگار اگه نمیشد دیگه تموم می‌شدی

دقیقااااا واقعا تموم میشدم واقعا

همون مثال ب لب پرتگاه میری ولی پرت نمیشی خدا دستت میگیره 

مشاورت ماهی چقدر میگرفت ازت؟

مآهی ۴۵۰ الانم همونه

ماهی 450؟

عآره الانم همونه

و اینک ی چیزی🥺🥺نمیدونم با چ جمله بندی عمق ناراحتی و حال بد روحیمو بگم ولی من الان پشت کنکورم و سال ...

میخوای آروم شی برو تاپیک های متو از سال ۹۹ ببین

فک میکردین ی روز مشاورم قبولی منو بزاره تو کانالش 

ی روز قبول شم ازم بخواد ویس بگیرم تو کانالا بشم باعث انگیزه 

ن تنها ایشون ۲ تا کانال دیگ هم بهم گفتن ویس بگیر بزاریم ولی من چون نمیخوام خیلی ناشناس بمونم ب اونا گفتم گ 

مث اون یارویی بود دو قطبی بود ویسش همه جا برا انگیزه می‌فرستادن 

من اینا رو باورم نمیشد ی روز اسم تو ب عنوان قبولی میره تو کانال اینو و اون جوری بجنگ برای خواستت ک همه ما شن برات دست بزنن🙃🙃🙃🙃

😂😍 هر بار میبینم ذوق میکنم نمیدونم چجوری از مادرم دور شم برم خوابگاه🥲

دیوونه هههه باعث افتخار همونی آخ چقدر ذوق دارممم 

شیرینی رد کن بیاد ها ها 

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..