تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برنجم گرون شده ،برنج هندی ۱۰ کیلویی شده یک میلیون وپونصد من یک کیسه برنج رو ۶ ماهه دارم از بس ناهار ...
ما ایرانی میخریم از این ارزونتره ها🤔
طارم هاشمی کیلویی ۱۳۰
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
دوتا سیب زمینی بزرگ یا ۴تا متوسط و رنده کن،با یه پیاز بزرگ رنده کن،آبشونو بگیر،باچرخکرده۲۵۰گرم،آرد۵قاشق غذاخوری تا مایع چسبناک بشه،زرد چوبه و فلفل سیا و نمک مخلوط کن،بهش مرزه خشک شده هم بزن ،بوش که دیوانه کنندست،سرخ کن و نوش جان کنید
برنجم گرون شده ،برنج هندی ۱۰ کیلویی شده یک میلیون وپونصد من یک کیسه برنج رو ۶ ماهه دارم از بس ناهار ...
۶ ماه؟؟ چند نفرین تعدادتون
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
ما برنج ایرونی طعمش رو دوس نداریم، پاکستانی احمد یا طبیعت می خریم عزیزم خیلی وقته نخریدم شوهرم میگه همکاراش گفتن برنج گرون شده والا شاید تا آخر سال خرید برنج نداشته باشم بعد عین اصحاب کهف از قیمتا شاخ دربیارم