2777
2789

تو دانشگاه پسرا و دخترا میگن چقدر صورتت سرد و بی روحه(پوستم خیلی روشنه و کک و مک هم داره)

چشمم رنگی هست و قیافم بد نیست 

ولی من دلم نمیخواد آرایش کنم

از نظر ظاهری کاملا مرتب هستم هرروز مانتو و مقنعه ام رو اتو میکنم عطر و ادکلن زیاد میزنم

ولی دلم نمیخواد آرایش کنم از طرفی متلک ها اذیتم میکنن

پرسه در کوی غزل بی تو عجب دلگیر است...

خودت باش

گور بابای مردم و حرفاشون

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

اتفاقا ندیده میگم خیلییی خوشگلی ب حرف بقیه اهمیت نده 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه رژ بزن خب

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

ارایش چیپه تو دانشگاه عروسی که نمیری دروغ میگن خودت باش همونی که هستی پسرا اصلا از دخترای ارایش کرده خوششون نمیاد الان نچرال ترنده اون پسری هم که زر میزنه میخواد یه چیزی بگه تو محل نده

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

یه ریمیل بزنی فک کنم چشماشون از جا دربیاد چون معمولا مژه های چشم رنگیا بور و نازکه ریمیل میزنی گیرایی چشمات دو برابر میشه

ولی خب اگه اصلا دوس نداری ارایشو رو حرفت بمون

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

کاش بقیه هم مثل تو بودن ن دفتر نقاشی 

طرف دندوناش هفته ای یبار مسواک نمیزنه با دندون زردددد جرم گرفته رژ هفت لایه میزنه😑

یا بوی عرق میدن ولی یه کیلو کرم پودر ماسیده شده رو صورتشونه نیم کیلو ریمل از مژه ها اویزون 

من زیبایی رو تو شما میبینم نه اونایی ک میمالن

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

وای دختر بیخیال حرف بقیه

من زمان دانشگاه روزایی ک ارایش نمیکردم اعتماد بنفس بیشتری داشتم چون میدیدم همه باکلی کرم و ارایش اومدن

ولی از نظرخودم من از اونا قشنگتربودم بدون ارایش

در واقع هرکسی باید خودش چهرشو دوس داشته باشه نظربقیم مهم نیس

توهم فقط ضد افتاب بیرنگ بزن و برو

باور کن خیلی شیک تره 

مگه خدا به شما عقل و اختیار نداده

یکی میاد میگه دوستامون مشروب میخورنن

ما نمیخوریم یا شما میگیید منو بخاطر آرایش نکردن مسخره میکنن

بابا مگه باید بقیه برا شما تصمیم بگیرن

ک چیکار کنید یا نه

خودت باش عزیزم

البته ب پوست صورت رسیدن فرق داره با این آرایش‌های زننده

شما ب پوستت برس