2777
2789

سلام دوستان 

من یه سالو نیم میشه که پریودیام بهم ریخته و با دوفاستون اینا پریودمیشم 

پنج ماهه اقدامم ماه پیش رفتم سونو دکتر گفت فولیکول های ریز مشاهده میشود در هر دو تخمدان گفتن که تنبلی تخمدان خفیف داری 

هنوزم دکتر نرفتم برای بارداری کسی شبیه من هست که باردار شده باشه ؟؟

اگر هست میشه بگید چقدراقدام بودید و چقدر طول کشید ؟؟؟

سلام عزیزم منم تنبلی تخمدان داشتم 

فولیکول هام ریز بود دکتر دارو داد دو ماه و نیم بعدش باردار شدم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسیو می‌شناختم که ذخیره تخمکش خیلی کم بود 2 بود که حالت طبیعی بدن 11 تا 15 تخمک با همون دوتا باردار ...

من نمیدونم ذخیره م چطوره قراره اگر این ماه نشدم برم دکتر ببینم چی میشه ولی فکرم درگیرشه

من تنبلی داشتم بچه اولمو میخواستم باردار بشم رفتم دکتر گفت برو ماه بعد باردار نشدی بیا برام یسری آزمایشم نوشت ولی ماه بعد باردارشدم 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اینو فهمیدم که تو علم پزشکی ،همه چیز ممکنه و بدن گاهی وقتا یه چیزهایی از خودش نشون میده که دکترا هم با اون همه تجربه می مونن....خلاصه بستگی به شانست داره....یا اگه معتقد باشی به خواست خدا

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من نمیدونم ذخیره م چطوره قراره اگر این ماه نشدم برم دکتر ببینم چی میشه ولی فکرم درگیرشه

برو مرکز ناباروری از الانم که پرونده تشکیل بدی یک سال طول میکشه به نتیجه برسی ولی اونا از دکتر زنان و زایمان بهتر کمکت میکنن 

دو بار تاالان با دارو باردار شدم که سقط شدن بعدش فهمیدم شوهرم واریکوسل داره الان چهار ماهه عمل کرده تازه ماه اولیه اقدام کردم خدا کنه جواب بده

کاش خوشبختی سهم همه بود.......
منم تنبلی دارم ولی اقدام ک کردم ماه اول نه ماه دوم باردارشدم

میشه بگید علائم اولیه بارداری چیه ؟؟من روز ۱۴ و ۲۰ پریودی تخمدان چپم درد میکرد گاهی ول میکرد دردش و دیروزم اینجوری شدم فردا موعودمه گرچه پری نمیاد بدون دارو 

من اینو فهمیدم که تو علم پزشکی ،همه چیز ممکنه و بدن گاهی وقتا یه چیزهایی از خودش نشون میده که دکترا ...

دقیقان همینه 

من بارداری اولم 35 هفته بود 

سر دومی گفتن باید سرکلاژ بشی رحمت ضعیفه نمیتونه نگه داره بچه رو ،شوهرم مخالفت کرد گفت خدا بخاد بچه میمونه سرکلاژ نگردم کلی هم دکترم ازم امضا گرفت ک اگر چیزی شد پای خودمه 

و در آخر بچه 40 هفتگی بزور ب دنیا اومد  

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁

دو بار تاالان با دارو باردار شدم که سقط شدن بعدش فهمیدم شوهرم واریکوسل داره الان چهار ماهه عمل کرده ...

امیدوارم زود نتیجه بگیرید واریکوسل با آزمایش مشخص میشه؟

میشه بگید علائم اولیه بارداری چیه ؟؟من روز ۱۴ و ۲۰ پریودی تخمدان چپم درد میکرد گاهی ول میکرد دردش و ...

من حالت تهوع داشتم سرگیجه داشتم و عقب افتادن پریودی کیت زدم مثبت بود

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁