2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی خود ارایشگره گفت خاکستری ۷ بزار روش پس بد میشه؟

ببین ترکیب رنگ زرد و آبی میشه سبز خب

پایه هشت دکلره ۸۰ درصد زردی داره و یک کوچولو نارنجی

خاکستری هم پر از پیگمنت آبی هستش

این پیگمنت آبی رنگ خاکستری با رنگ زرد پایه ۸ قاطی بشه موهات سایه سبز میزنه 

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

2805

درود و وقت بخیر عزیزم، من کارم رنگ مو ست، پایه هشت اونقدر باز نمیکنه که خاکستری قشنگی تحویلتون بده و باید موهاتون بیشتر باز کنه تا خاکستری قشنگی تحویل نگاه زیباتون بده؛ میتونین از رنگ های فانتزی تر مثل: قرمز، صورتی، بنفش و...  استفاده کنین، و یه چیز خدمتون بگم برای رنگ موتون از پودر رنگ دکلره استفاده نکنین چون بعد مدتی موهاتونو میسوزونه بهتره از شامپو رنگ مارک هایی مثل مارال استفاده کنین تا موهاتون لطافتشو از دست نده

ببین ترکیب رنگ زرد و آبی میشه سبز خبپایه هشت دکلره ۸۰ درصد زردی داره و یک کوچولو نارنجیخاکستری هم پر ...

اووو گرفتم چیشد زردیش اونقد زیاد نی ولی اندازه پایه ۹ سفیدم نی 

اگر زردیش زیاد نیست و در حد لیمویی هستش یک بار با شامپو بنفش موهاتو بشور

یا اگر شامپو بنفش نداری ۱۲ سانت رنگ یاسی رو با اکسیدان ۳ و آب جوشیده سرد شده(حجم اب باید بیشتر باشه)قاطی کن بزن به موهات تا زردیش بره

اونوقت موهات رو خاکستری کن یه رنگ خوشگل در میاد

ولی این روش رو زمانی استفاده کن که فقط موهات یک کوچولو زردی داره اگر زردیش زیاده جواب نمیده

یادم رفت خدمتون بگم، اگه خواستین باز همین خاکستری رو بزارین قبلش شامپو رنگ زد زردی تهیه کنین تا یکم بیشتر از زردی درس بیاره ولی باید بیشتر روشن شه با پایه ی هشت یه سایه ی سبز میزنه

اگر زردیش زیاد نیست و در حد لیمویی هستش یک بار با شامپو بنفش موهاتو بشوریا اگر شامپو بنفش نداری ۱۲ س ...

ممنونم اره زیاد زردی نداره ولی دورنگن ینی بینش هست زرد باشه رنگ سورمه ای بزارم خوب میشه؟

ممنونم اره زیاد زردی نداره ولی دورنگن ینی بینش هست زرد باشه رنگ سورمه ای بزارم خوب میشه؟

اره سرمه ای خوبه