2777
2789

این چند روز افتادم تو فاز مستند بینی رویاهای دم صبح آخرین روز زمستان ایکسونامی خانه تاریک است، در جستجوی فریده و نمیدونم کلا مغزم معیوب شد 😢😢😢

کمککککککک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما متاهل کمکککک تاپیک آخرم

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
2805
خلاصه بگو درباره چی هستن هرکدوم

رویاهای دم صبح در مورد دخترای زیر هجده سال بزهکار تو کانون تربیت هست که خیلیییییییی بد در مورد دخترای قاتل و فاحشه و اینها 

ایکسونامی هم در مورد انقلاب جنسی امریکا 

در جست و جو ی فریده در مورد دختر ایرانی که گمشده بود و گور و مادر هلندی بزرگ اش میکنن و برمیگرده ایران خانواده اش پیدا کنه 

آخرین روز زمستان هم برای پسرهای بزهکار 

یه مستند هم دیدم برای دخترای مجرد سن بالا بیشتر 40 اینا که اسمش یادم نیس 

مستند فقط راز بقا وحیوانات. بقیه مستندها تو روحیه تاثیر بد میزاره

تو راز بقا شیره دل روده آهو در میاره تو روحیه تاثیر نمیذاره؟ 😂

من بعد دیگه مستند نمیبینم 😐🤣

تو راز بقا شیره دل روده آهو در میاره تو روحیه تاثیر نمیذاره؟ 😂من بعد دیگه مستند نمیبینم 😐🤣

این قانون طبیعته

یه چرخه طبیعیه از اول هم بوده

موضوع بی رحمانه ای نیست 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تو راز بقا شیره دل روده آهو در میاره تو روحیه تاثیر نمیذاره؟ 😂من بعد دیگه مستند نمیبینم 😐🤣

حیوانات رو من زیاد تاثیر نمیزارن نهایت اون لحطه روتو میکنی اون ور ولی مستند بدبختی‌های انسانها اذیتم میکنه

من خودم چتد سال پیش یه مستند تایلندی دیدم خرید وفروش دخترها بود خیلی دخترها رو اذیت میکردن هنوز هم از ذهنم پاک نشده

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
حیوانات رو من زیاد تاثیر نمیزارن نهایت اون لحطه روتو میکنی اون ور ولی مستند بدبختی‌های انسانها اذیتم ...

هععییی زندگیه دیگه انسان و حیوان در سختی و دریده شدن😢

2810