دوستان عزیزم، مامان من بالای ۱۲ ساله که بهترین ژل رویال رو عرضه میکنه.
سالهاست که بچه های نی نی سایت از همین تاپیکای من دارند ازش خرید میکنند و انقدر نتیجه ها فوق العاده بوده که خداروشکر توضیح اضافه ای لازم نیست بدم.کیفیتش ثابت شده ست.
بیشترین نتیجه ها اول توی بارداری بوده ، بعد افزایش تعداد تخمک و اسپرم و بعد از اون توی درمان اچ پی وی بوده.
اسکرین شات پیام های کسانی که جواب گرفتند هست، اگه خواستید پیام بدید براتون میفرستند.
جدا از این نتیجه ها،ژل رویال به طور کلی ،به شدت روی تنظیم هورمون های بدن و افزایش قدرت سیستم ایمنی و سلامت کلی بدن تاثیر داره.
من این روزا ژل رویال رو زیاد میبینم،و یا محصولاتی که ترکیبات ژل رویال داخلشون دارند.اما کیفیت و اصل بودن و شرایط نگهداری ژل رویال خیلی خیلییییی مهمه.
و حتی وقتی قراره با چیز دیگه ای ترکیب بشه، درصد ترکیبش و طریقه ی ترکیبش هم بسیار مهمه.
محصول ما جدا از اینکه بعد از این سالها خودش رو ثابت کرده و اینجا خیلیا میشناسنش و ازش جواب گرفتند، تست آزمایشگاهی هم داره.
خیلی از دوستان میدونند من مهندسی صنایع غذایی خوندم، و خودم شخصاً همیشه نمونه رو میبرم آزمایشگاه به آزما شیراز تا تست ازش بگیرند.
ترکیبات ژل توی تست مشخص میشه و اگه ناخالصی داشته باشه اونجا خودش رو نشون میده.
من به شخصه خودم ندیدم کسی جز ما ژل رویالشو ببره تست آزمایشگاهی.
یه چیز خیلی فوق العاده ای که هست اینه که گرید کیفیت ژل رویال یه شاخص هست که باید بالای ۱.۹ باشه.محصولات ما از قدیم همیشه بالای ۲ بوده، اما حدود یک ساله که این ژل به شدت با کیفیت شده.که البته اتفاقی نیست، مادر من خیلی خیلیییی توی این مورد آزمون و خطا کردند و الان بهترین کیفیت موجود توی ایران رو میخرند. ژل رویال با گرید بالای ۱.۹ کیفیت عالی حساب میشه و گرید ژل رویال ما بالای ۳ هست😊
توی یکی از تاپیکام توضیح کامل در مورد خواصش داده بودم ولی الان دیگه نی نی سایت امکان گذاشتن لینک رو نداره.هر کدوم از تاپیک های قبلی من رو که باز کنید لینک اون تاپیک توش هست.
اما من به شخصه همیشه برای کسب اطلاعات در مورد چیزی که نمیشناسمش خودم سرچ میکنم و مقاله های معتبر رو میخونم.به نظرم شما هم برای گرفتن اطلاعات و شناختن ژل رویال اول خودتون در موردش سرچ کنید.
یه درخواست از دوستان عزیزی که خریدند و نتیجه گرفتند دارم.خیلی خیلییی ممنون میشم اگه توی همین پست کامنت بزارند تا بقیه دوستان هم بتونند از نظرها استفاده کنند❤️ به نظر من هیچ چیزی بیشتر از نظرات کسانی که استفاده کردند نمیتونه سنجش درستی از کیفیت یه محصول بهمون بده.
قیمت الان ژل رویال گرمی ۳۰.۰۰۰ تومان هست که برای نی نی سایتیا یه تخفیف هم میدند.
قوطی ها ده گرمی و سی گرمی هستند که هر صبح حدود یک گرم باید مصرف بشه.پس سی گرم ژل رویال برای استفاده ی یک ماه هست.