2777
2789

ورزش کگل میگن خوبه.تو اینترنت بزن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
انجام میدم فکر نکنم خیلی موثر باشه

من خودم یادم میره.ولی میگن اگر زیاد انجام بدی موثره

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
من خودم یادم میره.ولی میگن اگر زیاد انجام بدی موثره

ارع منم انجام میدم اما ن خیلی فکر کنم زیادش و منظم انجام دادن تاثیر داره من بخاطر بارداری زایمان طبیعی و بلند کردن چیزای سنگین افتادگی پیدا کردم

انجام میدم فکر نکنم خیلی موثر باشه

کگل عالیه من خودم جواب گرفتم مرتب هر روز انجام بده و همچنین بادکش رحم و تخمدان هم خیلی  تاثیر داره

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
بادکش بلدم باید دوباره شروع کنم

چجوری با این دستگاه امادهای پمپی هم میشه

2810