2777
2789
عنوان

من ترک تحصیل کردم بیاین مشورت ام بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 22 پست
منم ترک تحصیلمخوشبحالت شرایطشو داری من نمیتونم دیگه برم😔خیلی خجالت میکشم پول ندارم ادامه بدم

چرا عزیزم شما چندم ول کردی؟

من میتونم برم بزرگسالان دیپلمم بگیرم تو یسال شما چرا نمیری

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب میدونم چی میگی کار دانشی یا فنی؟

کار دانش ام

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
نه عزیزم خیاطی هنرستاندانشگاه ندارن و کلا عملی بود

کی گفته من هنرستان بودم طراحی دوخت رشت دانشگاهی هم داره من خودم تو کنکور شرکت کردم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چرا عزیزم شما چندم ول کردی؟من میتونم برم بزرگسالان دیپلمم بگیرم تو یسال شما چرا نمیری

عزیزم من افسردگی گرفتم اصلا نمیتونستم برم و مدرسش خیلی قدیمی و سرد بود هروقت میرفتم حالم بدتر میشد دیگه ترک کردم

طراحی دوخت بود و علاقه نداشتم

برا رشته دیگه باید برم شهر دیگه پول سرویس و اینا نداشتم

الان ۲ ۳ ساله از خونه بیرون نیومدم خیلی خجالت میکشم چون هر کوچیکه هرجا میرم ازم میپرسن 

کار دانش ام

خب قربونت خواهرمم کاردانشه البته کامپیوتر منم دیپلم کاردانش بود کاری ندارم شما که درست تموم شد دیپلم گرفتی دو تا راه داری یا پشت کنکور میمونی کنکور هنر میدی و بعد قبولی میتونی در رشته طراحی دوخت تو دانشگاه تحصیل کنی یا اگه شراطیشو داری میتونی بری دانشگاه آزاد تو رشته طراحی دوخت یا اصلا هر هرشته دیگه ایی ببین علاقت چیه عزیز من

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞

الان من خودم رشتم معماری بود اما علاقه نداشتم نخواستم درس ادامه بدم اما عاشق معلمی هستم و زبان برا همین الان پشت کنکوریم یا خواهرم به کامپیوتر علاقه نداره اما عاشق عکاسی و ادیت فیلم این چیزاست در کنار مدرسه داره عکاسی میکنه خیلی هم پیشرفت کرده تصمیم به دانشگاه هم داره .تو باید ببینی علاقت چیه علاقتو پیدا کنی دیگه خودت کشیده میشی سمت درس

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
عزیزم من افسردگی گرفتم اصلا نمیتونستم برم و مدرسش خیلی قدیمی و سرد بود هروقت میرفتم حالم بدتر میشد د ...

منم طراحی دوخت بودم وسط هاش پشیمون شدم ولی ادامه دادم دیپلم گرفتم یه بار هم کنکور دادم قبول نشدم دیگه بعدش ازدواج کردم کلا بیخالش شدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜