2777
2789
عنوان

شما بودی انصراف میدادی

275 بازدید | 60 پست

سلام خواهش میکنم مثل خواهرتون راهنماییم کنین

من خیلی درسخون بودم کرونا که اومد به دوسال اخر دبیرستانم برخورد کرد درسم خیلی افت کرد 

من یکسال پشت کنکور موندم امسال و متاسفانه مردود شدم مجبورا رفتم دانشگاه ازاد شهرمون یه رشته بدون کنکور ثبت نام کردم رشتشو دوست دارم ولی اصلا از محیط و جو‌ دانشگاه و همکلاسیام راضی نبودم فکر نمیکردم اینجوری باشه جو خیلییی تفاوت داره با دانشگاه دولتی

بنظرتون الان انصراف بدم بشینم برای ۴۰۴ بخونم یا نه ؟

کاربری دست دونفره..من و دوستم
برای انصراف از دانشگاه ازاد باید پول بدی.زمانی که من درس میخوندم اینجوری بود.اینو در نظر بگیر.

ترم اولم فقط یه جلسه رفتم باز باید پول بدم ؟

شنیده بودم از ترم دو به بعد پول میگیرن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترم اولم فقط یه جلسه رفتم باز باید پول بدم ؟شنیده بودم از ترم دو به بعد پول میگیرن

از خود دانشگاه بپرش اگر هزینه نداره و رشته رو دوست نداری انصراف بده.

حیف این همه هزینه کنی و بدون علاقه بخونی. اذیت میشی.

به دعای تک تکتون احتیاج دارم...🌸 

از خود دانشگاه بپرش اگر هزینه نداره و رشته رو دوست نداری انصراف بده.حیف این همه هزینه کنی و بدون علا ...

آره میپرسم حتما ممنونم

اخه از یه طرف شرایط کنکور امسال خیلی سخت شده باید دو پایه رو نهایی امتحان داد واسه همون میترسم نشه🙂سرکوفت میشنوم دیگه

برای چیزی ک دوست داری برای هدفت بجنگ

خیلی میترسم امسال شرایط کنکور خیلی سخت شده

بعد میگن برای انصرافم باید کلی پول بدی🙂

بنظرت همچنان ارزشش داره ؟

خیلی میترسم امسال شرایط کنکور خیلی سخت شدهبعد میگن برای انصرافم باید کلی پول بدی🙂بنظرت همچنان ارزشش ...

اره باید شهریه ثابت ترم های باقی مانده رو بدی 

ولی چون ازاد میخونی میتونی کنارش کنکور بدی نهایت یه ترم مرخصی بگیر واسه امتحانا

اگه فقط بخاطر جو دانشگاه میخوای این کارو بکنی

منطقی نیست و ارزش نداره چون یهو میبینی دولتی

بدتر از آب درمیاد چون اصلا به دولتی و آزاد ربطی نداره

به آدماییه که وارد اون محیط میشن

هرجا بری ممکنه چنین چیزی باشه

باید خودمونو با هر شرایطی سازگار کنیم

وقتی به رشته علاقه داری الکی واسه خودت دردسر نساز

دانشگاه دانشگاهه دیگه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
اره باید شهریه ثابت ترم های باقی مانده رو بدی ولی چون ازاد میخونی میتونی کنارش کنکور بدی نهایت یه تر ...

حتی الان که ترم اولم هست و فقط یک جلسه رفتم بازم باید هزینه انصراف بدم ؟ یا واسه ترم دو به بالاست ؟

اگه فقط بخاطر جو دانشگاه میخوای این کارو بکنیمنطقی نیست و ارزش نداره چون یهو میبینی دولتیبدتر از آب ...

حالا همه دانشگاه ازاد ها اینجوری نیستا 

ولی اینجایی که من میرم سواد همه همکلاسیام بشدت پایین درس نخون و کلا سطح پایین هستن

رشته امم بد نیست ولی به رشته دبیرستانم که تجربی بوده مرتبط نیست برای همون دو دلم.. روانشناسی ازاد هستم

حالا همه دانشگاه ازاد ها اینجوری نیستا ولی اینجایی که من میرم سواد همه همکلاسیام بشدت پایین درس نخون ...

روانشناسی واقعا اشباع شده همینکه داری شهریه میدی بنظرم ارزش نداره 

باز من این رشته اماری ک گفتم میدونم اشباع نشده ولی خب علوم پایه کلا میگن خوب نیست خیلی دودلم ولی استخدامیا دیدم یه تعداد گمی میخواستن

روانشناسی واقعا اشباع شده همینکه داری شهریه میدی بنظرم ارزش نداره باز من این رشته اماری ک گفتم میدون ...

اگر به تدریس علاقه داری و ریاضیتم خوبه واردش شو