2777
2789
عنوان

یعنی باید حقوقمو بدم به شوهرم

402 بازدید | 24 پست

این ماه اولین ماهیه که میرم سرکار و شوهرم از اول ماه تا الان چند دفعه پرسیده حقوقت ندادن؟ بعد هم بهم گفت با خنده باید ۲ تومن واسه خودت نگه داری بقیه رو قرض بدی به من. من توی عقدم و برای خرید جهیزیه به پول نیاز دارم‌. امشب هم چون میدونست آخر برجه پشت تلفن همش شروع کرد به اینکه بابت خرید وسایل خونه قسط دارم و چیکار کنم به نظرت. 

خانما من الان باید اینجور مواقع چجور برخورد کنم چی باید بگم؟ نمیشه که کل حقوق رو بهش بدم پس خودم چی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من و همسرم هر چی داریمو خرج میکنیم. برای زندگی‌مون. من و تو نداریم.

ولی همسرم هیچ وقت ازم پول نخواسته. خودم خرج کردم. چون زندگی مشترکمونه.

اما همسر شما خودشون نباید بگن به نظرم. تازه هنوز عقدین و عروسی هم نگرفتین.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

فقط کافیه یبار حقوقتو بدی اونوقت کارت زاره

اگ نداشت قسطاشو بده میخاس زن نگیره

مخصوصا ک هنوز زیر ی سقفم نرفتید ک بگیم تو خرج خونه شریکید

مگ اون میاد برات جهاز میکنه؟ تو غیر اینکه نباید حقوقتو بهس بدی، خرجتم باید خودش بده

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

اصلا رو ندی ها 

من دوران عقد پول لازم داشنم برای جهاز نمیذاشت برم سرکار میکف فقط پیش بابام حق داری بری 

قبول کردم رفتم تا دوسه ماه ننه اشغالش حقوق منو میزد ب حساب شوهرم بعد باید اینقد التماس میکردم تا بده 

خورد خورد میداد 

بعد ب مادرش گفتم من بچه دوساله نیسم پولمو بزنی ب حساب اون بزن. ب حساب خودم وگرنه گوربابای همچین کاری 

یعد میزد ب حساب خوردم هرسری ی مقدار کم میزد میگف از شوهرت پول میخام فلانجا بهش قرض دادم😐 ینی من یکبار حثوق درست حسابی نگرفتم ازش اخرم قید جهاز زدم دیگه سرکار نرقتم