2777
2789
تروخدا راست میگی من موندم زایمان دوممه سر اولی بخیه نخوردم یکم گشاد شدم البته یبوست بعدش هم بی ربط ن ...

من تجربم گفتم کامل بخونی میتونی خودت تشخیص بدی. البته تا آدم خودش تجربه نکنه شاید قبول نکنه. اما اگه از اطرافیانم بودی میگفتم موقع دردات هرچقدر میخای داد بزن نفرینم کن اما بخاطر مسائل اینطوری نرو سز اگه هم میری به هیچ عنوان بی‌حسی نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد شلوغش نمیکنی؟ ما که سزارین کردیم راضی بودیم اگر تجربه اولیت طبیعی خوب بود و راضی بودی بیکار ب ...

هیچکسی نمیتونه بعد زایمان طبیعی بگه به به عجب کاری کردم اینهمه ناله کردم و زجر کشیدم. اما وقتی یه طبیعی زا میره سزارین میفهمه طبیعی نعمت بزرگی بوده. البته ن اینکه درد سزارین بیشتر باشه ن. سزارین عوارضش اگه بیاد دیوانه کننده هست. 

طبیعی زایمان نکرده باشی نمیتونی فرقش و بدونی

چی میگی  شما  اطرافم به اندازه دیدم   حتما باید خودم تجربه کنم؟  تا حالا دیدی طرف ۱۲ ساعت درد زایمان بکشه   بعدش یک هفته فقط بیوفته 

اون طبیعی خوبه که ۴  ۵ ساعت درد میکشه  ۲۴ ساعت بعدش سر پاست انگار نه انگار زاییده

قضیه شما فرق میکنه.کم کاری پرسنل بیمارستانه.

عزیزم توو سایت خیلیا از زایمان طبیعی آسیب دیدن

خیلیا بجز خودشونم بچشونم مشکل دار شده

ب همشونم میگن بیمارستانت بد بوده 

نمیشه ک همه بیمارستانا و پرسنل بد باشن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دو بار سزارین شدم اولی یکم واسم سخت بود چون میترسیدم دومی به قدری راحت بود که بچم زردی داشت و تو بیمارستان بستری شد از روز دوم خودم یه شیاف میزاشتم و بالا سر بچم بودم یعنی از روز دوم سر پا شدم زنداداشم واسه زایمان طبیعی رو انتخاب کرد هر کاری کردیم منصرف شه نشد الان خیلی پشیمونه میگه افتادگی مثانه گرفته و هر لحظه باید بره دستشویی

عزیزم توو سایت خیلیا از زایمان طبیعی آسیب دیدنخیلیا بجز خودشونم بچشونم مشکل دار شدهب همشونم میگن بیم ...

اینم حرفیه.منم نمیگم تو طبیعی مشکلی پیش نمیاد.میگم اگه همه چی اوکی باشه انتخاب منه.من طرف صحبتم با اونایی که میگن بعد سزارین مث قرقی بلندشدیم.آخه آدم یه آزمایش خون ساده میده یه کم درد داره بعدش افت فشار ممکنه باشه.چطور سزارین درد نداره؟من میگم باید واقع بین بودو واقع بینانه راهنمایی کرد تا بقیه بتونن راحت تر تصمیم بگیرن.ولی یه بیمارستان نزدیک خونه ما هست ۹۹ درصد آشناها که رفتن برای زایمان بعد از سه روز درد کشیدن سزارین شدن.مگه میشه همشون مشکل داشته باشن.این واقعا از کم کاری پرسنلشه.فقط یه نفر زایمان بدون دردسر کرد.

سردرد و جای بخیم باهاش خوبهکمردرد هیییییچ جوره درست نمیشهسردردم فقط با نسکافه حل شدو هرروز دیگه میخو ...

چند روز اول این طوری هستی حدود 10 روز اینا.. منم سردرد شدید داشتم و درد و سوزش موقع ادرار بعدش رفته رفته خوب میشه

اصلا ببست ساعت درد بازم در مقابل پاره پاره شدن هفت لایه ایی شکم بهترع

درسته هفت لایه شکم پاره میشه  بهتر  از اینه که اونجای آدم پاره شه و بعدش دنبال عمل زیبایی بره تا درستش کنه که بازم مثل روز اول نمیشه

هر کی یجوره 

منم سزارین کردم اصلا دردی نداشتم حتی از دندون کشیدن راحتر بود ولی دروغ چرا تا چند ماه لگن درد داشتم که اونم خوب شدم شکر خدا 

ولی در کل راضی بودم

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
اینم حرفیه.منم نمیگم تو طبیعی مشکلی پیش نمیاد.میگم اگه همه چی اوکی باشه انتخاب منه.من طرف صحبتم با ا ...

البته این حرفو بیشتر درمودو طبیعی میگن گلم ک اولش درد میکشی بعد یهوو دردت تموم میشه!

در حالی ک همه میدونن بخاطر بخیه ها حتی نمیتونن درست بشینن و دستشویی برن...

خودم سزارین بودم تا سرپا بشم ۴ روز طول کشید ولی درد وحشتناکیم نداشتم ک بگم وای مردم و زنده شدم 

اینطور ک استارتر هم اغراق میکنه نبودیم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

برای من که سزارین بهترین تصمیم زندگی بود

ولله عالی بود عالی. 

هنوزم که هنوزه خدا رو شکر می کنم که این انتخاب رو داشتم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
درسته هفت لایه شکم پاره میشه بهتر از اینه که اونجای آدم پاره شه و بعدش دنبال عمل زیبایی بره تا درس ...

کی گفته اونجا یه برش سطحیه و زود جوش میخوره واقعا قابل قیاس نیست و اینکه اون تغییر شکل بخاطر ناواردی ماما و پزشک هست .وگرنه از روز اول هم ....تر میشه.ظاهرشم همونه

2810